Superyachts

Rotterdam Maritime Capital sponsort Holland Yachting Experience

De Holland Yachting Experience heeft vrijdag 13 mei plaatsgevonden op het circuit in Zandvoort.

Bernhard van Oranje was aanwezig en sprak over zijn bedrijf Waterdream.

Martin Bloem sprak namens Rotterdam Maritime Capital over de maritieme regio en de ontwikkelingen in de roadmap superjachtbouw.

’s Middags was de mogelijkheid om zelf in de auto te stappen en gas te geven tijdens de BMW driving experience. Ook kon er een echte Grand Prix gereden worden in de simulator.

Leuk om de wereld van de superjachtbouwsector en de formule 1 te vergelijken. Het was goed om het netwerk weer te zien. Op naar de volgende experience!  

Superyachts
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Superyachts

Oceanco levert grootste motorjacht Infinity op

​​Oceanco kondigt de levering aan van Infinity, een 117m/384ft motorjacht met een exterieur door Espen Øino International en een eigentijds interieur door Sinot Yacht Architecture & Design en David Kleinberg Design Associates. Ze is Oceanco's grootste motorjacht tot nu toe en het grootste jacht ooit gebouwd in Nederland.

Lees meer
Superyachts

Roadmap Superyacht Delta van start

De Roadmap Superyacht Delta gaat van start. Tijdens een bijeenkomst bij Zwijnenburg te Capelle aan den IJssel werden de Zuid-Hollandse superjachtbouwers en publieke partners het eens over de actielijnen. Er wordt ingezet op procesinnovatie, verduurzaming en human capital.

Lees meer
Superyachts

Superjachten steeds groter én belangrijker: ‘Kennis en kunde in Drechtsteden is van onschatbare waarde’

Sommige Rotterdammers willen het nieuwe megazeiljacht van miljardair Jeff Bezos straks het liefst met rotte eieren bekogelen, maar in de Drechtsteden overheerst juist trots dat een dergelijk prestigieus schip in Alblasserdam wordt gebouwd. En De Hef dan? "Kijk naar een manier om het brugdeel makkelijker te verwijderen."

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline