Investment

Sagax koopt bedrijfscomplex in Papendrecht

M7 Real Estate heeft een grootschalig industrieel bedrijfscomplex gelegen aan de Ketelweg 18A-22 in Papendrecht verkocht aan vastgoedonderneming Sagax. Het complex is volledig en langjarig verhuurd aan de Caterpillar dealer Pon Power.

Het complex bestaat uit drie verschillende gebouwen. Het omvat 5.620 m2 bedrijfsruimte, 4.550 m2 kantoorruimte met 4.000 m2 buitenterrein en circa 100 parkeerplaatsen op eigen terrein. M7 heeft in samenwerking met Pon het complex en het buitenterrein recent volledig gerenoveerd.

Sagax, genoteerd aan de Nasdaq Stockholm, belegt in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment en is sinds 2016 actief in Nederland. Inmiddels omvat de Nederlandse portefeuille ruim 450.000 m2 bedrijfsruimte verdeeld over meer dan 80 objecten. De gehele vastgoedportefeuille van Sagax bestaat uit 681 objecten met een vloeroppervlakte van 3.544.000 m2 gelegen in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje.

Verkoper M7 werd in deze transactie commercieel geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting en juridisch geadviseerd door Van Doorne.

Investment Papendrecht

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Papendrecht

Papendrecht zet in op kwalitatieve economische groei

Papendrecht heeft een visie opgesteld hoe de gemeente er in 2035 uit moet zien. Journalist Hans Huisman spreekt met wethouder Corine Verver over de plannen. Hoe blijft Papendrecht economisch vitaal?

Lees meer
Papendrecht

Legend Logistics opent vestiging in Papendrecht

Een van de grootste tankcontaineroperators in Azië, Legend Logistics Group, opent een filiaal in Papendrecht. Met deze vestiging in het logistieke hart van Nederland wil het bedrijf zich richten op de Europese markt.

Lees meer
Papendrecht

Topregio voor de maritieme sector

Crisis of niet, in 2021 moeten er zo’n twintig nieuwe bedrijven ‘gaan landen’ in de Drechtsteden. Die ambitie heeft Deal Drecht Cities, het economische wervingsbureau van de regio, zichzelf opgelegd. 'Waar we hier goed in zijn is niet sexy, maar dat trekt wel een superjachtbouwer over de streep.’

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline