Event

Samen de kansen voor de technologische maakindustrie in Zuid-Holland verzilveren

Praat mee over de toekomst van de Zuid-Hollandse maakindustrie tijdens ROEM-II, maandag 1 februari 15-18 uur, on-line en interactief. We dagen u als ondernemers, onderzoeker, onderwijs- en overheidsvertegenwoordigers om onze plannen voor de technologische industrie (maakindustrie en haar toeleveranciers) kritisch te bekijken. En om aan te sluiten bij plannen en ontwikkelingen die u passen.

Initiatiefnemers Economic Board Zuid-Holland, HI (het hightech platform van Zuid-Holland) en InnovationQuarter hebben met een groep ondernemers, overheden en andere relevante spelers een conceptplan opgezet: de ActieAgenda voor de Technologische Industrie.

De ambitie: de omzet van de technologische industrie in 2030 verdubbelen tot 50 miljard euro per jaar. Dat levert tal van kansen voor tal van bedrijven, ongeveer 30.000 extra banen èn nieuwe producten die de wereld mooier maken.

 

Programma:

Het conceptplan wordt tijdens interactieve sessies besproken met ondernemers die hun eigen bedrijf willen laten groeien door nieuwe producten en diensten op de markt te brengen, hardware of software. Met kennisinstellingen die hun technologie willen valoriseren; organisaties die (extra) werknemers kunnen opleiden; bestuurders en alle andere belanghebbenden.

* 15:00-16:00 - Introductie ActieAgenda voor de Technologische Industrie in Zuid-Holland
* 16:05-17:25 - Bespreken van de plannen van de verschillende hotspots voor de maakindustrie in Zuid-Holland in detail
* 17:30-18:00 - Effectief Innoveren in Zuid-Holland

Meld je aan: https://events.innovationquarter.nl/technologischeindustriezh/814541?reg_type_id=129304

 

 

Rotterdam Maritime Capital InnovationQuarter Event

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Event

Internationaal netwerken tijdens SMM 2021

Het online matchmakingprogramma van SMM 2021 was een succes. Acquisitie Manager René Beute: 'Ondanks dat de fysieke beurs werd afgelast, konden we zo toch ons internationale maritieme netwerk uitbreiden.'

Lees meer
Event

Denk mee over de toekomst van Hendrik-Ido-Ambacht

De Week van de Omgevingsvisie gaat van start. Inwoners, maatschappelijke organisaties en partners zijn uitgenodigd om van 5 tot 13 februari mee te denken over de ruimtelijke ontwikkeling van Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees meer
Event

Ideecafé Nederlandse Superjachtbouw

Op 21 januari organiseren Maritime Delta, Netherlands Maritime Technology en de Rotterdam Maritime Services community een ideecafé over de Nederlandse Superjachtbouw. Er is in het bijzonder aandacht voor het maritieme cluster in Zuid-Holland.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline