Investment

Stout realiseert Business Parc Nieuwland in Alblasserdam

Op 10 november ondertekenden PaalB B.V. en Bouwonderneming Stout de overeenkomst voor de nieuwbouw van het Business Parc Nieuwland, gelegen op het gelijknamige bedrijvenpark in Alblasserdam.

 

Het project - ontworpen door RoosRos Architecten - bestaat uit 2 gebouwen met elk een bedrijfshal van respectievelijk 4.200 m² en 4.400 m² en kantoorruimte. De hallen beschikken over een vrije hoogte van ruim 10 meter. Daarnaast beschikken beide panden over drie loadingdocks, ruime parkeergelegenheid en er is ruim buitenterrein. Opdrachtgever PaalB B.V. heeft de gebouwen ontwikkeld specifiek voor bedrijven in de logistieke sector.

Arno Hokke, directeur Bouwonderneming Stout: “Wij zijn trots dat wij de nieuwbouw van het Business Parc Nieuwland mogen realiseren. Als regionaal bouwbedrijf met haar roots in de utiliteitsbouw dragen we graag bij aan de bouw van hoogwaardige bedrijfsgebouwen in onze eigen regio”.

Bouwonderneming Stout is 1 november gestart met de bouw en verwacht de hallen medio 2022 op te leveren. Van Vliet bedrijfsmakelaars & adviseurs is verantwoordelijk voor de verhuur van Business Parc Nieuwland.

Bron: www.stout.nl

Investment

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

Creon Online koopt bedrijfspand van Bouwonderneming Stout

Creon Online koopt het fraaie bedrijfs-/kantoorpand met buitenterrein aan de Kade 32-34 te Hardinxveld-Giessendam.

Lees meer
Investment

Groen licht voor nieuwbouw Dolderman

Motorenleverancier en scheepswerf Dolderman startte in de week van 22 november met de bouw van zijn nieuwe bedrijfscomplex aan de 2e Merwedehaven in Dordrecht.

Lees meer
Investment

Kühne + Heitz Holland BV en Bdairy BV huren kantoorruimte in Dordrecht

In multi tenant gebouw Wilgenbos 14-20 aan de rand van het centrum van Dordrecht heeft Q Makelaars Bedrijfshuisvesting ca. 1.600 m2 kantooroppervlakte verhuurd in opdracht van Bouwconsulting te Vught.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline