Superyachts

Superjacht van Heesen Yachts bereikt Dordrecht

Het inmiddels beroemde superjacht Galactica van Heesen Yachts heeft op 10 januari Dordrecht bereikt. Hier wacht het schip totdat de tocht naar Harlingen via de Noordzee kan worden vervolgd.

Het inmiddels beroemde superjacht Galactica heeft een spannende vaart gehad. In verband met het hoge water was het passeren van de brug bij Heusden een hele onderneming. De Keizersveerbrug bracht gelukkig geen problemen.

Het schip wacht in Dordrecht totdat de tocht naar Harlingen via de Noordzee kan worden vervolgd. Hiervoor wordt gunstig weer afgewacht. De planning van Heesen Yachts is om dinsdagmiddag uit te varen richting Harlingen.

In Harlingen komen vervolgens de verstelbare schroeven weer onder het schip en wordt ook de opbouw verder geassembleerd. Dan zal het schip eindelijk op eigen kracht gaan varen en gaan proef varen op de Noordzee.

 

Superyachts
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Superyachts

Superjachtsector wil ligplaatsen in Rotterdam

De Taskforce Superyacht Delta is van start. Donderdag 1 juli was de aftrap van het programma gericht op het toekomstbestendig maken van de superjachtsector in de regio Drechtsteden-Rotterdam. De bijeenkomst werd gehost door Bolidt in Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees meer
Superyachts

Virtuele superjacht-handelsmissie Italië groot succes

Op de digitale missie Toscane zijn veel nieuwe contacten gelegd met Italiaans supjachtbouwers en toeleveranciers. Ook waren er inspirerende workshops over duurzaamheid. Wethouder Maarten Burggraaf: ‘De superjachtsector loopt voorop in innovatie. Hier kan de brede maritieme sector van profiteren.'

Lees meer
Superyachts

Ideecafé Nederlandse Superjachtbouw

Op 21 januari organiseren Maritime Delta, Netherlands Maritime Technology en de Rotterdam Maritime Services community een ideecafé over de Nederlandse Superjachtbouw. Er is in het bijzonder aandacht voor het maritieme cluster in Zuid-Holland.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline