Superyachts

Superjacht van Heesen Yachts bereikt Dordrecht

Het inmiddels beroemde superjacht Galactica van Heesen Yachts heeft op 10 januari Dordrecht bereikt. Hier wacht het schip totdat de tocht naar Harlingen via de Noordzee kan worden vervolgd.

Het inmiddels beroemde superjacht Galactica heeft een spannende vaart gehad. In verband met het hoge water was het passeren van de brug bij Heusden een hele onderneming. De Keizersveerbrug bracht gelukkig geen problemen.

Het schip wacht in Dordrecht totdat de tocht naar Harlingen via de Noordzee kan worden vervolgd. Hiervoor wordt gunstig weer afgewacht. De planning van Heesen Yachts is om dinsdagmiddag uit te varen richting Harlingen.

In Harlingen komen vervolgens de verstelbare schroeven weer onder het schip en wordt ook de opbouw verder geassembleerd. Dan zal het schip eindelijk op eigen kracht gaan varen en gaan proef varen op de Noordzee.

 

Superyachts
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Superyachts

Oceanco levert grootste motorjacht Infinity op

​​Oceanco kondigt de levering aan van Infinity, een 117m/384ft motorjacht met een exterieur door Espen Øino International en een eigentijds interieur door Sinot Yacht Architecture & Design en David Kleinberg Design Associates. Ze is Oceanco's grootste motorjacht tot nu toe en het grootste jacht ooit gebouwd in Nederland.

Lees meer
Superyachts

Rotterdam Maritime Capital sponsort Holland Yachting Experience

De Holland Yachting Experience heeft vrijdag 13 mei plaatsgevonden op het circuit in Zandvoort.

Lees meer
Superyachts

Roadmap Superyacht Delta van start

De Roadmap Superyacht Delta gaat van start. Tijdens een bijeenkomst bij Zwijnenburg te Capelle aan den IJssel werden de Zuid-Hollandse superjachtbouwers en publieke partners het eens over de actielijnen. Er wordt ingezet op procesinnovatie, verduurzaming en human capital.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline