Nieuwsbrief

The daily Deal 09-06-2021

Legend Logistics opent een filiaal in Papendrecht en Kubota breidt uit naar Alblasserdam. De transformatie van het Waterbusplein in Hendrik-Ido-Ambacht is van start en de Drechtsteden publiceren de Energiestrategie. Bekijk de nieuwe EDB Headquarters update en meld je aan voor het delta-event Friends of the River. Dat en meer in de nieuwe 'daily Deal'!

Lees hier de nieuwe 'daily Deal'!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de Drechtsteden? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Nieuwsbrief

The daily Deal 12-05-2021

Lees hier de nieuwe 'daily Deal!' Kroon Metal Technology verhuist naar Dordrecht, Baggerbedrijf De Boer koopt een nieuw kantoor in Sliedrecht en vastgoedbelegger Sagax investeert in een industrieel bedrijfscomplex in Papendrecht. Bekijk de nieuwe Smart Industry video over de verduurzaming in de maritieme maakindustrie en houd 2 juli vrij voor de unieke masterclass Friends of the River.

Lees meer
Nieuwsbrief

The daily Deal 28-04-2021

Lees hier de nieuwe 'Daily Deal!' Pentacon Ingenieurs en Trans-X vestigen zich op het Leerpark Dordrecht. De Drechtsteden hebben een gebrek aan oeverlocaties. Jumbo opent een hub op Dordtse Kil III, Medipoint breidt uit in Zwijndrecht en containerterminal BCTN in Alblasserdam groeit als kool. 

Lees meer
Nieuwsbrief

The daily Deal 13-04-2021

Lees hier de nieuwe 'Daily Deal!' Deal blikt terug op een innovatief 2020. Het schokbetonterrein in Zwijndrecht transformeert tot nautisch-maritiem centrum, de Young Professionals community groeit door en Motivaction publiceert zijn onderzoek naar beleven in de Drechtsteden en het MKB-Katalysatorfonds bestaat 5 jaar. bit.ly/2QleApy

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline