Ondernemende Stad

Uitnodiging thematafel Dordt ontvangt Vlamingen

Steeds meer Vlamingen weten de weg naar Dordrecht te vinden. Geef ze eens ongelijk. In nog geen uur tijd ben je vanuit Vlaanderen in de oudste en mooiste stad van Holland.

De Vlamingen zijn er klaar voor om de binnenstad en de Biesbosch te ontdekken en doen dat ook al volop. Maar zijn wij wel klaar voor de Vlamingen?

Lerry Overgaauw gaat op maandag 20 september in gesprek met Bram Straatman, specialist België voor het NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen). Ook aan tafel zitten onder andere directeur Dordrecht Marketing Gerben Baaij  

Het doel van de avond is om een beeld te krijgen van de Vlaamse toeristen. Wat doen ze graag? Wat vinden ze belangrijk? Voldoet Dordt aan hun verwachtingen of is er meer nodig?

Kijk en praat mee!
De thematafel is op maandagavond 20 september vanaf 19.00 uur te volgen via een livestream van Via Cultura:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-gemeente-dordrecht-klaar-voor-de-vlaming-170129338431

Wil je er live bij zijn? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar Anasha van Tooren: info@anasha.nl om je aan te melden. 

Thematafels
Vanuit de opgave Ondernemende Stad organiseert stadsondernemer Anasha van Tooren dit jaar zes thematafels. Zes avonden met zes verschillende thema’s en iedere keer andere ondernemers, afhankelijk van het onderwerp. Een belangrijk doel van de thematafels is om kennis en ervaringen uit te wisselen.

 

Dordrecht Ondernemende Stad Dordt Onderneemt

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Ondernemende Stad

Thematafels verbinden ondernemers. Dordt Klaar voor de Vlaamse toerist? Jazeker

Antwerpen is dichterbij Dordrecht dan Amsterdam. Bovendien zijn er historische overeenkomsten tussen de oudste stad van Holland en Belgische steden als Brugge, Gent en Leuven. Dit maakt dat de Belgen graag een bezoek brengen aan Dordrecht en we ontvangen ze ook graag. Sterker, meer Belgische toeristen zijn van harte welkom. Helemaal nu door corona een stevige dip zit in het aantal bezoekers. Hoe we dat doen? Daar zijn we nog niet over uitgepraat.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline