Vacature

Vacature Secretaresse

Ben jij leergierig, enthousiast en maak je makkelijk afspraken? Vind je het leuk om mensen te helpen en dingen aan te pakken? Dan is dit de vacature voor jou!

Deal zoekt per direct een secretaresse voor de ondersteuning van onze organisatie. Professionaliteit, communicatie en gastvrijheid zijn voor ons belangrijk. Je zorgt ervoor dat alles op kantoor en om jou heen soepel loopt en je ondersteunt de collega’s waar nodig. Je ontvangt bezoek, je bent het eerste aanspreekpunt voor het maken van afspraken en ondersteunt in de administratie.

Heb jij goede secretariële skills en werk je hands-on? Solliciteer dan uiterlijk voor 29 december 2021!

Kerntaken

 • Ondersteunen van het management door agendabeheer en afspraken maken. Zowel voor Deal Drecht Cities als de Economic Development Board.
 • Administratieve basistaken: in- en uitgaande correspondentie, de post, lichte administratieve taken als archiefwerk, voorraadbeheer, boodschappen en kantoorartikelen (financiële administratie, personeelsadministratie en contractbeheer is geen onderdeel van deze functie).
 • Onderhouden pantry, verzorgen lunch en het netjes houden van het kantoor en vergaderruimten.
 • Je helpt bij uitvoerend werk zoals het organiseren van evenementen en (internationale) beurzen. Je ondersteunt collega’s waar nodig.

 

Onze ideale kandidaat

 • Jij gaat naar je werk vol met energie en enthousiasme. Je bent gastvrij, snel en leergierig.
 • Je bent bereid om mensen te helpen en je maakt mensen blij met kleine dingen.
 • MBO-werkniveau. Je bent praktisch ingesteld en in staat om dingen simpel te houden.
 • Je kunt goed focussen en concentreren. Hierdoor kun je ook prima zelfstandig werken.
 • Je bent handig met Microsoft Outlook, -Sharepoint, -PowerPoint en -Word.
 • Een afgeronde secretariële opleiding, rijbewijs en werkervaring is een pre.
 • Bij voorkeur woonachtig in regio Drechtsteden.
 • Kennis van de Engelse taal is handig.
 • Je bent full-time beschikbaar.

 

Wij bieden

 • Een werkplek waar je iedere dag interessante mensen tegenkomt. Zij werken aan veel verschillende thema’s waar jij ook van kunt leren.
 • Een kleine organisatie met een breed netwerk. Wij zijn een stichting die functioneert als een klein bedrijf. We zijn echte aanpakkers.
 • Ruimte voor persoonlijke begeleiding en ontwikkeling.
 • Gunstige arbeidsvoorwaarden.

Over Deal Drecht Cities
Drechtsteden vormt met 300.000 inwoners de vijfde stad van Nederland. Gelegen in het hart van de maritieme delta. Bedrijven uit de regio zijn wereldwijd bekend. Denk alleen aan de schepen van Damen, de vliegtuigonderdelen van Fokker, baggerwerk van Boskalis en de superjachten van Oceanco.

Deal Drecht Cities is de centrale promotie- en acquisitieorganisatie voor de zeven Drechtsteden: Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam. Andere partners zijn het Havenbedrijf Rotterdam en ontwikkelingsbedrijf ROM-D. Wij promoten de regio en begeleiden bedrijven die zich in de regio willen vestigen. Hoe? Door bedrijven actief te benaderen, promotiecampagnes voor bedrijventerreinen, internationale beurzen en het bezoeken en organiseren van events. Deal voert ook het management van de Economic Development Board Drechtsteden.

Solliciteren
Stuur je CV uiterlijk 29 december 2021 naar Joost Weeda via joost@dealdrechtcities.nl. Een nette motivatiebrief hoeft niet, maar wordt wel gewaardeerd.

Vacature

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Vacature

Vacature Office Manager

Ben jij een écht organisatietalent? Kun jij veel ballen in de lucht houden zonder het overzicht te verliezen? Is regelen en ontzorgen jou op het lijf geschreven? Dan is dit de vacature voor jou!

Lees meer
Vacature

Vacature Projectmanager Promotie

Gezocht: (junior) Projectmanager Promotie voor 40 uur per week. Als projectmanager krijg je de kans je creativiteit op tal van vlakken te laten zien. Ben jij strategisch en operationeel sterk in het uitvoeren van communicatieprojecten? Weet jij vanuit een creatieve aanpak zaken te vertalen naar pakkende content? Dan zoeken we jou!

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline