Dordrecht

Van der Wees verlaadt een cutterzuiger van Damen Dredging Equipment

Het was een drukte van jewelste in Dordrecht bij de Koninklijke Van der Wees Groep. In samenwerking met Wagenborg Nedlift is op de projectkade van Van der Wees, deze indrukwekkende CSD500, cutterzuiger van Damen Dredging Equipment verladen.

Het aanvoertraject middels ponton is de core-business van dit Dordtse bedrijf. De overslag aan via de projectterminal in Dordrecht in het binnenvaartschip, door middel van twin-hijs, met inzet van 2 Wagenborg Kranen verliep succesvol. Zo kon de reis, verder landinwaarts via een binnenvaartschip onder regie van YST Logistics, met eindbestemming Bulgarije op tijd worden vervolgd.

Fotograaf: Gerard Bakker - YST Logistics

Dordrecht Regio nieuws

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Regio nieuws

Martin Bloem in de lucht bij Studio De Witt

Afgelopen zaterdag was Martin Bloem (directeur Deal) te gast bij Studio De Witt. Naast zijn muzieksmaak ging het over de activiteiten van Deal: promotie van de regio om het bedrijfsklimaat aantrekkelijk te maken. De ligging tussen Rotterdam en Antwerpen, in combinatie met de rivieren is uniek. 

Lees meer
Regio nieuws

Kick-off Technohub Smart Metrology & Manufacturing Drechtsteden

Het project Technohub Smart Metrology & Manufacturing is van start. Verschillende bedrijven en onderwijsinstellingen uit de Drechtsteden gaan samen met de Duurzaamheidsfabriek kennis bundelen en innoveren op het gebied van bigdata, digitalisering, cobotisering en virtualisering.

Lees meer
Dordrecht

Provincie laat teugels vieren rond bedrijventerreinen aan het water

Bedrijven verplaatsen en in een uiterst geval samenvoegen om zo op bedrijventerreinen langs het water meer plaats te creëren. De gemeenten in de Drechtsteden hebben daarvoor meer ruimte gekregen van de provincie. ,,Liquidatie van bedrijven is zeker niet het doel.’’

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline