Hendrik-Ido-Ambacht

VAO onderzoekt verbeterpunten bedrijventerreinen

Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO) onderzoekt de kansen en uitdagingen van bedrijventerreinen in Henrik-Ido-Ambacht. Verbeterpunten op het gebied van overlast, groen, duurzaamheid en het collectief afnemen van diensten worden in kaart gebracht. Voorzitter Gert de Jong: 'Bedrijven hebben het druk met hun business, maar zijn vaak minder bezig met de omgevingsfactoren.' 

De VAO is een overeenkomst aangegaan met Parktrust. Monique Walraven is aangesteld als parkmanager voor de bedrijventerreinen. Ondernemers kunnen met hun vragen of klachten bij Monique terecht. Zij heeft afgelopen week ook namens de VAO de enquête verstuurd aan de gevestigde bedrijven. De VAO is erg benieuwd naar de response en naar de inhoud van de reacties.

De bedoeling is dat de resultaten van dit onderzoek worden gebundeld en door de VAO aan de gemeente worden aangeboden. Hopelijk kan dit bijdragen aan een hogere kwaliteit van de bedrijventerreinen en levert het bedrijven uiteindelijk een voordeel op door mogelijk collectieve aanpak op het gebied van duurzaamheid en afvalverwerking.

www.weekbladdebrug.nl

Hendrik-Ido-Ambacht

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Hendrik-Ido-Ambacht

EcoShape verhuist naar Deal

In maart trekt EcoShape in bij Deal. EcoShape ontwikkelt en deelt kennis over Building with Nature. De stichting kiest voor gezamenlijke huisvesting vanwege synergievoordelen op het gebied van deltatechnologie. 

Lees meer
Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwe woonwijk met getijdenpark op De Noordoevers in Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht krijgt een nieuwe woonwijk op een unieke locatie: op De Noordoevers, bij de rivier De Noord/de Strooppot. Maandagavond stemde de gemeenteraad in met de plannen.

Lees meer
Hendrik-Ido-Ambacht

Denk mee over de toekomst van Hendrik-Ido-Ambacht

De Week van de Omgevingsvisie gaat van start. Inwoners, maatschappelijke organisaties en partners zijn uitgenodigd om van 5 tot 13 februari mee te denken over de ruimtelijke ontwikkeling van Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline