Innovatie District

Deal brengt Smart Industry Region in beeld

17 februari 2021

Bekijk hier de vierde en laatste aflevering van de Smart Industry serie. In de video laten bedrijven uit de Drechtsteden hun innovatiekracht zien. De regio vertegenwoordigt een van de sterkste hightech clusters van Europa.

De video ‘We are Drecht Cities, Smart Industry Region’ toont het unieke karakter van zeven Drechtsteden waar praktische innovatiekracht zorgt voor nieuwe business. De Drechtsteden vertegenwoordigt één van de sterkste hightechclusters van Europa. Een pragmatische aanpak en de aanwezigheid van een uniek eco-systeem zijn de motor tot succes.

In 2020 zijn er al drie unieke profiel video’s gemaakt om de Smart Industry in de Drechtsteden in de spotlight te zetten. Dit drieluik over Smart Engineering, Smart Maintenance en Smart Manufacturing is in samenwerking met het lokale bedrijfsleven gemaakt. Iv-Groep, De Waal Machinefabriek, Focus-On en Valk Welding openden hun deuren voor een unieke kijk in hun dagelijkse werkzaamheden.

Alle bedrijven dank voor jullie medewerking: Van der Wees Transport, Duurzaamheidsfabriek, Kooiman Marine Groep, Damen Shipyards, Rubber Design, Bakker Sliedrecht, Valk Welding, Focus-On Vof, Boskalis, GKN Fokker, Oceanco, HighEye, Van den Herik Sliedrecht, Safeway Gangway, Royal IHC en alle anderen.

Ook investeren in de Drecht Cities? Neem contact op met Menno Bijnagte.

Smart Industry
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline