Innovatie District

Drechtsteden investeert in Innovatie Roadmaps

10 december 2020

In nauwe samenwerking gaan Drechtsteden, Economic Development Board en InnovationQuarter de komende jaren Innovatie Roadmaps ontwikkelen. Op vijf thema’s wordt kennis gebundeld met bedrijven en onderwijsinstellingen, om te zorgen dat in de Drechtsteden meer innovatieve toepassingen worden ontwikkeld. 

Per thema is een business developer gestart.

* Delta Technology (Arjen de Jong)
* Duurzaam Varen (Pieter Boersma)
* Zorg Innovatie (Liesbeth Leurs)
* Smart Manufacturing (Jan Terlingen)
* Digital Mainport (Max Remerie)

Maarten Burggraaf, bestuurlijk trekker Economie & Innovatie in de Drechtsteden: “Bedrijven in onze regio zijn goed in innovatie. Er is nog winst te behalen door bedrijven meer aan elkaar te verbinden, en aan kennisinstellingen. Daarom investeert de regio Drechtsteden in business developers om deze samenwerking verder op gang te helpen. Op deze manier stimuleren we de innovatiekracht onze regio en zijn we nóg beter voorbereid op de toekomst. Een belangrijke stap in de uitvoering van de Regio Deal Drechtsteden Gorinchem.”

Begin december is de vijfde business developer van start gegaan. Daarmee is het team compleet met deskundige en gepassioneerde mensen. Gesprekken met bedrijven en partners zijn in volle gang.

Meer weten over de Innovatie Roadmaps? In contact komen met de business developers? Check: https://economicdevelopmentboard.nl/edb-project/innovatie-roadmaps/.

 

Digital Mainport Drechtsteden Economic Development Board Innovatie InnovationQuarter
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline