Innovatie District

HI vestigt zich in de Duurzaamheidsfabriek

31 januari 2022

Per 1 januari is HI (Holland Instrumentation) de nieuwste huurder in de Duurzaamheidsfabriek.

Binnenkort lanceert Hi een nieuwe strategie en organisatie om zo de ActieAgenda Technologische Industrie verder uit te kunnen rollen. Om dit mogelijk te maken is de organisatie begin dit jaar uitgebreid met een nieuwe directeur, Martin van Gogh en Event- en officemanager Eline Nieuwenhuijzen. Projectmanager Delia Wind blijft in haar huidige functie actief.

De ActieAgenda is een initiatief van ondernemers uit de technologische industrie, ondersteund door de Economic Board Zuid-Holland (EBZ), InnovationQuarter en HI. De ambities zijn fors: een verdubbeling van de omzet van de technologische industrie in Zuid-Holland van € 26 mld. naar € 50 mld. in 2030 en het creëren van 30.000 nieuw banen. Dit willen bedrijven bereiken door samen met kennisinstellingen, opleiders en overheden producten te ontwikkelen, die maatschappelijke problemen helpen oplossen.

Martin van Gogh: “Door de organisatie van HI verder te professionaliseren, de activiteiten uit te breiden en het netwerk van bedrijven in de technologische industrie in onze provincie beter aan elkaar te koppelen, wordt het mogelijk om de ambitie van de ActieAgenda waar te maken. Ik kijk ernaar uit om met ons nieuwe team vanuit Dordrecht een nieuwe fase in te gaan, en HI fors te laten groeien.”

 

Foto v.l.n.r. Eline Nieuwenhuijzen, Martin van Gogh en Delia Wind

Innovatie
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline