Deltatechnologie en Bouw

Hoofdkantoor Besix Nederland naar Dordrecht

23 mei 2019

​Op 23 mei is de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van BESIX Nederland gestart. Burgemeester Wouter Kolff plantte met de ontwerp-teams en de medewerkers van BESIX Nederland een tijdcapsule. Het nieuwe hoofdkantoor komt op Businesspark Amstelwijck in Dordrecht, wordt 1.800 m² groot en biedt ruimte aan 80 medewerkers. Het ontwerp is van RoosRos Architecten. BESIX is een toon-aangevende Belgische groep, actief in de bouwsector, vastgoedontwikkeling en concessies.

Volgens directeur Jeroen Philtjens van BESIX Nederland is Dordrecht een logische keuze: ‘Na een uitgebreide zoektocht naar een geschikte locatie voor het hoofdkantoor van Nederland, heeft BESIX voor Dordrecht gekozen. Businesspark Amstelwijck is voor ons een ideale locatie door de ligging aan de A16 en ook nabij de N3/A15. We zijn hiermee goed bereikbaar voor onze Belgische collega’s, maar hebben eveneens een perfecte ligging aan de zuidzijde van de Randstad.’

Een gasloos systeem plus energie-besparende en -opwekkende maatregelen dragen bij aan een duurzaam gebouw. Zo ontstaat een kantoor dat niet alleen de vragen van vandaag maar ook die van morgen beantwoordt.

Investment Regionale Gebiedsontwikkeling
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline