Actueel

Kijk mee met MKB: Exo Focus

10 april 2024

Exo Focus, gevestigd in het DOC te Dordrecht, is een marketingbureau dat een cruciale rol speelt in het stimuleren van bedrijfsgroei door een effectieve marketingstrategie te bieden. Het bedrijf begrijpt niet alleen de waarde van marketing, maar ook de kracht van een persoonlijke aanpak en geavanceerde technologieën, zoals AI, om bedrijven te helpen groeien, vooral in het mkb-segment van de Drechtsteden.

Colin Kranendonk, eigenaar van Exo Focus, is een vooruitdenker in de wereld van marketing. Zijn ervaring en toewijding aan klantgerichtheid maken hem een waardevolle partner voor bedrijven die streven naar groei. “Ik geloof sterk in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant,” vertelt Colin. “Dit is dan ook wat Exo Focus onderscheidt van de rest,” voegt hij toe.

Ik geloof sterk in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant.

Colin Kranendonk, eigenaar Exo Focus

Verankerd in de Drechtsteden

Een van de onderscheidende kenmerken van Exo Focus is de regionale focus op de Drechtsteden. Hier identificeert het bedrijf unieke behoeften van klanten en past hij zijn diensten hierop aan. Door deze lokale betrokkenheid kan Exo Focus een persoonlijke aanpak bieden in een wereld van digitalisering en automatisering. De combinatie van innovaties, expertise en regionale focus vormen een sterke basis voor samenwerkingen van het marketingbedrijf, vooral voor bedrijven in het mkb-segment in de Drechtsteden die streven naar groei en concurrentievoordeel.

Slimme marketing met AI

Bij Exo Focus is de missie duidelijk gedefinieerd: het transformeren van de huidige status quo in de marketingbranche door een combinatie van kunstmatige intelligentie en innovatieve strategieën. Dankzij een persoonlijke aanpak en op maat gemaakte strategieën
worden de unieke behoeften van elk bedrijf vervuld. Door gebruik te maken van AI en andere technologieën, werkt Exo Focus efficiënter en
neemt het zoveel mogelijk marketingactiviteiten over: “We streven ernaar meer te zijn dan een serviceprovider; we zijn een betrouwbare partner die ondernemers helpen groeien terwijl ze zich kunnen blijven concentreren op waar ze goed in zijn.”, aldus Colin.

Deze rubriek is geschreven door Da Vinci student Tim Haverkamp. Tim richt zich voornamelijk op vakgebieden media, journalistiek en communicatie. Met een speciaal oog voor communicatie, is Tim enthousiast om meer te leren over deze vakgebieden en zijn vaardigheden te ontwikkelen tijdens zijn studie.

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline