Binnenvaart

KIVI organiseert avond met Adriaan Geuze over politieke ambities realiseren in het regionale landschap

05 oktober 2021

Op 18 oktober organiseert de KIVI een presentatie met het thema: hoe kan men alle politieke ambities op klimaatbeleid en energiegebied, woningbouw en landbouw in het regionale landschap het beste kan realiseren?

KIVI Kring Drechtsteden is een onderdeel van een vereniging van ingenieurs in diverse sectoren en heeft al ruim 17 jaar als doel maatschappelijke thema’s met technisch of bedrijfskundig tintje te presenteren en te bespreken en bediscussiëren. 

Spreker op deze avond is Adriaan Geuze, met ruim 35 jaar ervaring als landschapsarchitect en is oprichter en directeur van de drie vestigingen van West 8 in Rotterdam, Noord Amerika en Brussel. Geuze wordt internationaal geprezen om zijn grensverleggende stedenbouwkundige, landschappelijke en infrastructurele projecten in binnen- en buitenland en ontving samen met West 8 meer dan honderd onderscheidingen.

Sinds 2012 is Geuze buitengewoon hoogleraar landschapsarchitectuur aan Wageningen University & Research. In 2015 werd hij benoemd tot lid van de Akademie van Kunsten van de KNAW, en sinds 2020 is Geuze buitengewoon lid van de NVTL (Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur). Hij geeft frequent lezingen en doceert aan instituten wereldwijd.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor geïnteresseerden in het thema landschapsarchitectuur op het raakvlak van politiek en deze regio.

 

Datum: 18 oktober

Locatie: Wantijpaviljoen, Wantijpark Dordrecht

Aanvang: 18:00 uur met een drankje, om 19.00 uur wordt het diner genuttigd en om 20.00 uur start de interactieve presentatie en duurt tot maximaal 22.00 uur

Aanmelden: via rondolstra@hotmail.com

Drechtsteden
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline