Haven en Logistiek

Laatste voorbereidingen Europort in volle vaart

05 oktober 2021

Europort 2021 komt snel dichterbij. Met nog maar enkele weken te gaan, wordt er in volle vaart gewerkt aan de laatste voorbereidingen voor de beurs. Alle betrokkenen kijken uit naar de 40e jubileumeditie van Europort: dé plek om relaties te ontvangen en op een veilige manier succesvol te netwerken.

Nu de regels met betrekking tot ‘physical distancing’ zijn opgeheven, kan Europort op volle capaciteit draaien. Bezoekers kunnen zich vrij over de beursvloer bewegen zonder de 1,5 meter beperkingen in acht te hoeven nemen. Bij binnenkomst in Rotterdam Ahoy wordt gevraagd om een coronatoegangsbewijs. Daarnaast zijn de regels voor inkomende internationale reizigers versoepeld. Bezoekers uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk hoeven bijvoorbeeld niet meer in quarantaine. Dit betekent dat er weinig belemmeringen zijn om persoonlijke relaties weer aan te halen en te netwerken tijden Europort.

Het uitgebreide conferentie- en beursprogramma van Europort is opgebouwd rondom belangrijke onderwerpen voor de volle breedte van het maritieme ecosysteem: Digitalization, Energy Transition, Ship Finance en Next Generation. Naast beproefde onderdelen is het programma aangevuld met vernieuwende concepten zoals het Rising Stars Pavilion, de Innovation Stage, het Ship Finance Pavilion en de CEDA pitch talks.

Bekijk het online programma. Tot in Rotterdam Ahoy!

Boek je gratis ticket nu en zorg dat je klaar bent voor persoonlijke ontmoetingen op de beursvloer.

Klik hier voor een gratis ticket.

Europort
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline