Central District

Lancering eerste video van Dordtse Ondernemers Boost

26 januari 2022

De Dordtse Ondernemers Boost geeft doormiddel van video’s een platform aan de ondernemers uit de stad. De Dordtse ondernemer die de spits afbijt is Remco van Helden.

Hij en zijn vrouw zijn, in het begin van coronapandemie, gestart met Stadshotel Steegoversloot. Het hotel ligt midden in het stadshart van historisch Dordrecht. Een échte ondernemer en hij is een voorbeeld voor andere ondernemers. Juist in deze spannende tijd andere ondernemers in Dordrecht opzoeken voor samenwerking, getuigt van veel creativiteit. Deze unieke samenwerkingen hebben niet alleen zijn hotel op de kaart gezet, maar ook collega-ondernemers in Dordt geholpen en omzet in het laatje gebracht. 

In deze Boost-video doet hij een oproep voor een nieuwe samenwerking met een andere Dordtse horecaondernemer, om gasten een exclusieve overnachting met In-Room dining aan te bieden. 

Lokaal samenwerken, #SupportYourLocals, elkaar blijven steunen, versterken en opdrachten gunnen is nú belangrijker dan ooit. 

Zo maken we samen de Ondernemende Stad Dordrecht. Volg ons via dordtseondernemersboost.nl voor meer inspirerende videoverhalen van Dordtse ondernemers en de Boost video-serie. 

#SupportYourLocals #WeDoItTogether #MKBDordrecht #TeamDordtOnderneemt 

Bekijk hier de eerste Dordtse Ondernemers Boost video: https://youtu.be/e8NF5BOiwME 

Dordrecht
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline