Deltatechnologie en Bouw

Nieuw kantoor voor Baggerbedrijf De Boer

10 mei 2021

Baggerbedrijf De Boer-Dutch Dredging verhuist eind dit jaar naar het voormalige Rabobank-pand in Sliedrecht. Naast de zestig kantoormedewerkers van De Boer, nemen ook de medewerkers van dochteronderneming Van der Waal uit Papendrecht hun intrek in het pand.

‘We zijn nu in diverse locaties aan het Dr. Langeveldplein gevestigd’, licht Kees van de Graaf, managing director van Baggerbedrijf De Boer toe. ‘We waren al wat langer op zoek naar een pand waar we met z’n allen bij elkaar, efficiënter en plezieriger zouden kunnen werken. Voor de begeleiding daarbij hebben we Hans van Andel van Waltmann Bedrijfshuisvesting gevraagd. Hij kwam met deze oplossing, die heel goed aansluit bij wat wij willen.’

Ruimte over
De verhuizing naar het voormalige Rabobank-pand aan het Bonkelaarplein 25 in Sliedrecht staat gepland voor eind dit jaar. Het ongeveer 3.000 vierkante meter grote pand biedt ruimte voor zowel de zestig kantoormedewerkers van De Boer, als voor de medewerkers van dochteronderneming Van der Waal uit Papendrecht. Van de Graaf: ‘Ik denk dat we dan nog wel wat ruimte overhouden. Wellicht gaan we die als kleinere flexibele kantoorruimtes verhuren. Dat onderzoeken we nog.’ In totaal werken er bij het meer dan zestig jaar oude bedrijf zo’n 230 medewerkers; grotendeels aan boord van de uit tientallen schepen, zoals sleephopperzuigers, peil- en sleepboten, bestaande vloot.

Waltmann Bedrijfshuisvesting
De Boer heeft het pand aangeschaft na bemiddeling van Waltmann Bedrijfshuisvesting. Waltmann is een makelaarskantoor actief in bedrijfsonroerend goed in de gehele regio Drechtsteden. Het kantoor is gevestigd in het centrum van Dordrecht. Het aanbod bestaat uit bestaande bouw en nieuwbouw van bedrijfsruimte in de regio. Ze verkopen, verhuren, taxeren, begeleiden bij koop en huur en geven advies aan iedere ondernemer. Van klein tot groot, alhoewel ze gespecialiseerd zijn in MKB.

Investment Sliedrecht
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline