Digital Mainport Drechtsteden

Onderwerpen

Digital Mainport Drechtsteden

De Drechtsteden beschikt over een uniek 100% open glasvezelnetwerk. Het benutten van de kansen met dit netwerk heeft voor de regio Drechtsteden structurele economische toegevoegde waarde. Smart toepassingen welke eenvoudig bereikbaar en inpasbaar zijn in de praktijk. Digitale toepassingen zijn al lang niet meer het domein van ICT-afdelingen, maar vormen een integraal onderdeel van iedere bedrijfsvoering. Digital Mainport Drechtsteden wil dit stimuleren en partijen bji elkaar brengen waardoor voordelen exponentieel kunnen groeien.

Digital Mainport Drechtsteden (DMD) is een platform dat staat voor regie en veilige data-uitwisseling. Iedereen kan makkelijk worden aangesloten en waar leren, experimenteren, denken en doen dicht bij elkaar plaatsvinden. DMD bestaat uit projecten op de thema’s wonen, zorg, onderwijs, E-diensten, watermanagement en smart city.

Netwerk
Het Breedband Netwerk Drechtsteden vormt de backbone voor de digitale innovaties. Een moderne open glasvezelinfrastructuur. Redundant uitgevoerd met voldoende capaciteit tot in de verre toekomst.

Meer informatie

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline