Haven en Logistiek

Port Call 21 oktober 2020: Wat maakt onze regio de maritieme hoofdstad van Europa?

13 oktober 2020

‘Rotterdam is de maritieme hoofdstad van Europa’. Met die boodschap hebben Rotterdam Partners, Havenbedrijf Rotterdam, de Drechtsteden en de gemeente Rotterdam in 2017 een internationaal promotieprogramma gelanceerd: Rotterdam Maritime Capital of Europe. Het programma loopt nu precies drie jaar, een mooie aanleiding om enkele eindverantwoordelijken uit te nodigen voor een Port Call. 

Wat hebben de activiteiten tot op heden bereikt? Zijn er inmiddels nieuwe partners aangesloten? Is de boodschap nog actueel? Wat zijn de doelstellingen voor de komende jaren? En hoe wordt het programma verder vormgegeven? We gaan op woensdagochtend 21 oktober om 09.00 uur vanuit de RPPC-studio hierover in gesprek met Jorn Douwstra (Manager International Trade & Investment, Rotterdam Partners) en Martin Bloem (Directeur, Deal Drecht Cities).

360° VIRTUAL VISIT VANDEGRIJP
Een prachtig voorbeeld van een bedrijf dat bijdraagt aan het succes van de Maritime Capital of Europe is VandeGrijp in Papendrecht. Voor de offshore-industrie maken zij alles wat rond en bijzonder is. Van dikwandige palen en pile followers tot op maat ontworpen spreader bars en onderdelen van een test frame voor het grootste schip ter wereld. We sluiten deze Port Call dan ook af met een spectaculaire 360° rondleiding door de productiehallen van VandeGrijp. Paul Nederlof (directeur VandeGrijp) vertelt u onder andere over de productie van een buis voor de offshore windindustrie en laat deze van dichtbij zien. U bent er écht even bij dankzij de 360° beleving.
 
HOE WERKT HET?
Na aanmelding ontvangt u een mail met een link die toegang geeft tot deze interactieve online bijeenkomst. We maken hiervoor gebruik van Zoom Webinars. Deelname is gratis. AANMELDEN
 
Graag ’tot ziens’ op woensdagochtend 21 oktober.
 
Meer informatie contact:
Chris van der Deijl
ROTTERDAM PORT PROMOTION COUNCIL
Telephone: +31 (0)10 303 32 60
E-mail: rppc@rppc.nl 
Internet: www.rppc.nl

 

Havenbedrijf Rotterdam Port of Rotterdam Promotie Rotterdam Maritime Capital
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline