Actueel

Rebellion Monkey en Deal starten samenwerking

23 april 2024

Stichting Deal en Rebellion Monkey (bureau voor branding en communicatie) hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Beide partijen zien elkaar als waardevolle partners op gebied van marketing. De samenwerking bestaat uit kans- en informatiedeling. Het doel is om op het gebied van marketing nieuwe opdrachten te werven voor onder andere regionale initiatieven.

Met het netwerk en de promotiekracht van Deal en de marketingexpertise van Rebellion Monkey, kunnen wij elkaar goed aanvullen.

Joost Weeda, directeur Deal Drechtsteden

Eigenaar van Rebellion Monkey, Marloes Besemer, en directeur van Deal, Joost Weeda, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om de marketingkracht van beide organisaties in de regio te combineren. Joost Weeda: ‘Met het netwerk en de promotiekracht van Deal en de marketingexpertise van Rebellion Monkey, kunnen wij elkaar goed aanvullen.’

Trots op deze samenwerking! Met onze kennis versterken we niet alleen elkaar maar ook regionale initiatieven.

Marloes Besemer, eigenaar Rebellion Monkey

Rebellion Monkey

Rebellion Monkey, een vooruitstrevend brandingbureau, onderscheidt zich door zijn focus op het creƫren van totaalbelevingen voor merken, van identiteit tot communicatie. Door inzichtelijk, toegankelijk en toepasbaar advies te bieden, streeft Rebellion Monkey ernaar om merken te transformeren tot dominante krachten in hun respectieve markten.

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline