Industrie en Handel

Robey huurt de laatste unit op kavel 2 van Distripark Dordrecht

09 februari 2022

Robey verhuist in de loop van Q1 van 2022 met de opslagfaciliteit naar Distripark Dordrecht. Het verruilt haar huidige opslaglocatie in Waalwijk voor het nieuwe logistieke terrein. Het hoofdkantoor van Robey blijft gevestigd in Rotterdam. Het sportmerk is onder andere de kledingleverancier van Betaald Voetbal Organisaties: Sparta, Willem II, FC Groningen, Telstar, FC Den Bosch en FC Volendam.

In het door Borghese Logistics ontwikkelde complex zal Robey de laatste unit huren ter grootte van in totaal ca. 3.736 m2 logistieke bedrijfs- en kantoorruimte. Daarmee is het ruim 22.000 m2 grote complex, net na oplevering volledig verhuurd. Eerder hebben Fastenal en het Dordtse bedrijf ELCEE zich al in het complex gevestigd.

Robey is met zijn hoofdkantoor gevestigd in Rotterdam. Vanuit Rotterdam werken ze met een team van twintig medewerkers aan het design, de ontwikkeling en de verkoop van sportkleding en accessoires, waarbij ze zich richten op de B2B en B2C markt. Het bedrijf is onderdeel van het merkenhuis Premium Inc B.V. Enkele bekende merken die onder het concern vallen zijn Cruyff, Off the Pitch, Meyba, Mercer, UP en l’Ascolana.

Vanuit Dordrecht zal de opslag en distributie vanuit Nederland worden verzorgd. De reden van de verhuizing is vanwege de groei van het merk. Dordrecht is daarbij een strategische locatie gebleken “Robey heeft zijn roots in Rotterdam, daarom zochten wij naar een logistieke oplossing dicht bij onze thuishaven. Het Distripark is voor ons de perfecte combinatie op het gebied van bereikbaarheid, ruimte en uitstraling. Met deze opslagfaciliteit kunnen wij verder bouwen aan ons merk en de bijbehorende ambities.”

Verhuurder AEW werd in deze transactie geadviseerd door door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) in collegiale samenwerking met Industrial Real Estate Partners.

Investment
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline