Central District

Trichis en Deal publiceren boek Waterproof

30 november 2021

Exact 600 jaar na de Sint Elisabethsvloed viert het boek Waterproof het water als grootste gemene deler van de bedrijfsactiviteiten in de Drechtsteden.

Donderdag 18 november 2021 werd het boek Waterproof – Van vechten naar furore – De unieke kracht van de Drechtsteden gelanceerd, dat dankzij de medewerking van vele bedrijven en instanties uit de Drechtsteden tot stand kwam. In hotel Van der Valk Ridderkerk vond de Waterproof boeklancering plaats. Na een korte presentatie van uitgeverij Trichis werd het eerste exemplaar overhandigd aan Europarlementariër Caroline Nagtegaal – Van Doorn.

Het koffietafelboek is een ode aan het verhaal van de Drechtsteden en het landschap de Biesbosch dat werd gevorm door de vloed. 600 jaar later viert de Drechtsteden een wereldwijde toppositie met dank aan onze bedrijven. Van Delta Technology tot superjachtbouw vastgelegd met behulp van landschapsfotografie, portretten van mensen in functie, bedrijfsfotografie, historische prenten, kaarten en fotografie van projecten.

Het boek Waterproof is een samenwerking van Deal en uitgeverij Trichis. Meer weten of het boek bestellen kan via: https://www.trichisboeken.nl/product/waterproof/

Een sfeerimpressie van de lancering is hieronder te bekijken:

600 jaar Elisabethsvloed Drechtsteden Waterproof
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline