Actueel

Vacature: Stagiar(e)

05 juli 2024

Ben jij een gemotiveerde student die op zoek is naar een uitdagende stageplaats in een dynamische en veelzijdige omgeving? Volg je een opleiding in economie, marketing, communicatie of bestuurskunde? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als stagiair bij Deal Drechtsteden krijg je de kans om ervaring op te doen in diverse aspecten van onze organisatie. Je zult werken aan projecten die bijdragen aan de economische ontwikkeling en zichtbaarheid van de regio Drechtsteden. Zoek je een mooie afstudeeropdracht? Ook dan denk we graag met je mee.

Wie ben jij?
Je volgt een opleiding op hbo- of wo-niveau in economie, marketing, communicatie, bestuurskunde of een vergelijkbare richting.

  • Je bent analytisch sterk.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je bent creatief.
  • Je bent een teamspeler en kunt goed samenwerken met verschillende stakeholders.
  • Je houdt van afwisselend en veelzijdig werk.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van de regio Drechtsteden.
  • Affiniteit hebben met de maritieme sector en maakindustrie is een pré.

Ons aanbod
Deal is een netwerkorganisatie. We zijn een klein, betrokken team van professionals en werken actief samen met veel organisaties in de regio. Je hebt hierdoor veel collega’s en al een zeer breed netwerk vanaf de start. Ons kantoor is gevestigd op Smart Campus Leerpark (SCALE), het hart van de innovatie van de Drechtsteden. We houden van een informele start van de week aan de koffietafel en stemmen daar ook onze activiteiten af. We lunchen elke dag met elkaar aan de keukentafel en hebben een prettige werksfeer waarin ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit.

Daarnaast kun je aansluiten bij de Drecht Cities Young Professionals (DCYP). DCYP bestaat uit een netwerk van Young Professionals werkzaam voor een bedrijf uit de Drechtsteden. Ieder jaar worden een Sportsday, een Experience, een Gathering en diverse DCYP drinks georganiseerd.

Deal vindt het belangrijk dat jij je persoonlijk ontwikkelt. Samen met de directeur van Deal maak jij een ontwikkelplan om te bepalen wat er moet gebeuren om jouw ambities te realiseren. Een werkweek bij Deal bedraagt 40 uur, maar parttime is ook bespreekbaar.

Een beloning passend bij je opleiding en ervaring, de mogelijkheid om thuis te werken en andere uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? Mail dan naar joost@dealdrechtsteden.nl, bel of stuur een appje naar +31 6 46881594!

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline