Actueel

Vacature: Trainee

05 juli 2024

Ben jij klaar om je carrière een vliegende start te geven in een dynamische en veelzijdige omgeving? Heb je een achtergrond in economie, marketing, communicatie, bestuurskunde of iets soortgelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Trainee bij Deal Drechtsteden krijg je de kans om ervaring op te doen in diverse aspecten van onze organisatie. Je zult werken aan projecten die bijdragen aan de economische ontwikkeling en zichtbaarheid van de regio Drechtsteden.

Samen met jou bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe wij het traineeship het beste in kunnen steken. De kennis die je hebt of opdoet pas je direct bij ons en onze partners toe.

Over Deal Drechtsteden
Drechtsteden vormt met 300.000 inwoners de vijfde stad van Nederland. Gelegen in het hart van de maritieme delta. Bedrijven uit de regio zijn wereldwijd bekend. Denk alleen aan de schepen van Damen, de vliegtuigonderdelen van Fokker, baggerwerk van Boskalis en de superjachten van Oceanco.

Deal Drechtsteden is de centrale promotie- en acquisitieorganisatie voor de zeven Drechtsteden: Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam. Andere partners zijn het Havenbedrijf Rotterdam en ontwikkelingsbedrijf ROM-D. Wij promoten de regio en begeleiden bedrijven die zich in de regio willen vestigen. Hoe? Door bedrijven actief te benaderen, promotiecampagnes voor bedrijventerreinen, internationale beurzen en het bezoeken en organiseren van events. 

Onze ideale kandidaat
Je kent de regio Drechtsteden! En laat je vooral niet tegenhouden door onderstaande punten om te solliciteren:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau in economie, marketing, communicatie, bestuurskunde of een vergelijkbare richting.
  • Je bent analytisch sterk.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je bent creatief.
  • Je bent een teamspeler en kunt goed samenwerken met verschillende stakeholders.
  • Je houdt van afwisselend en veelzijdig werk.
  • Affiniteit hebben met de maritieme sector en maakindustrie is een pré.
  • Ervaring met Adobe CC is een pré.

Ons aanbod
Deal is een netwerkorganisatie. We zijn een klein, betrokken team van professionals en werken actief samen met veel organisaties in de regio. Je hebt hierdoor veel collega’s en al een zeer breed netwerk vanaf de start. Ons kantoor is gevestigd op Smart Campus Leerpark (SCALE), het hart van de innovatie van de Drechtsteden. We houden van een informele start van de week aan de koffietafel en stemmen daar ook onze activiteiten af. We lunchen elke dag met elkaar aan de keukentafel en hebben een prettige werksfeer waarin ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit.

Daarnaast kun je aansluiten bij de Drecht Cities Young Professionals (DCYP). DCYP bestaat uit een netwerk van Young Professionals werkzaam voor een bedrijf uit de Drechtsteden. Ieder jaar worden een Sportsday, een Experience, een Gathering en diverse DCYP drinks georganiseerd.

Deal vindt het belangrijk dat jij je persoonlijk ontwikkelt. Samen met de directeur van Deal maak jij een ontwikkelplan om te bepalen wat er moet gebeuren om jouw ambities te realiseren. Een werkweek bij Deal bedraagt 40 uur, maar parttime is ook bespreekbaar.

Een salaris passend bij je opleiding en ervaring, vakantiegeld (8%), de mogelijkheid om thuis te werken en andere uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? Mail dan naar joost@dealdrechtsteden.nl, bel of stuur een appje naar +31 6 46881594!

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline