Actueel

Van Leeuwen introduceert duurzame buizen

10 juli 2024

De Van Leeuwen Buizen Groep lanceert het merk Van Leeuwen Impact, een nieuwe lijn buizen van CO2-gereduceerd staal, vervaardigd door Europese topfabrikanten. Met Van Leeuwen Impact ondersteunt Van Leeuwen de duurzaamheidsambities van haar partners en klanten. Dit nieuwe merk biedt bedrijven de mogelijkheid hun CO2-voetafdruk te verkleinen zonder in te boeten op kwaliteit of prestaties.

De Van Leeuwen Buizen Groep zet een nieuwe standaard in de buizenindustrie met de introductie van het merk Van Leeuwen Impact. Deze lijn bestaat uit buizen van CO2-gereduceerd staal, geproduceerd door vooraanstaande Europese fabrikanten. Met dit initiatief geeft Van Leeuwen invulling aan de groeiende vraag naar duurzame oplossingen binnen de markt voor stalen buizen.

Van Leeuwen Impact helpt bedrijven hun CO2-voetafdruk te verkleinen zonder concessies te doen aan productkwaliteit of prestaties. Dit nieuwe merk staat voor de hoogste kwaliteitsnormen en biedt een breed scala aan toepassingen in de segmenten Industry en Energy, waar Van Leeuwen al jaren een vertrouwde leverancier is.

Joop Sassen, CEO van Van Leeuwen, benadrukt: “Als een van de grootste buizendistributeurs ter wereld willen we een voortrekkersrol spelen in duurzaam ondernemen. In nauwe samenwerking met onze partners in de toeleveringsketen richten we ons op het opslaan en distribueren van een volledig assortiment CO2-gereduceerde stalen buizen. We zijn trots dat we met Van Leeuwen Impact onze klanten een duurzame oplossing kunnen bieden die aansluit bij hun milieudoelstellingen.”

Met de introductie van Van Leeuwen Impact laat Van Leeuwen zien dat duurzaamheid en topkwaliteit hand in hand kunnen gaan, en biedt het een waardevol alternatief voor traditionele stalen buizen. Kies voor Van Leeuwen Impact en draag bij aan een duurzamere toekomst.

Fotobron: Van Leeuwen

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline