Industrie en Handel

Wethouder Paans neemt een kijkje bij De Heus Staal

07 oktober 2020

Op 7 oktober 2020 heeft wethouder Pieter Paans van economische zaken een bezoek gebracht aan het bedrijf Heus staal gevestigd aan de Ketelweg op bedrijventerrein Oosteind.

Het familiebedrijf dat een oorsprong kent in de Hoekse Waard is al sinds 1987 in het bezit van de familie de Heus. Angela de Heus vertelt enthousiast over de werkzaamheden en ontwikkelingen bij het bedrijf. Ze vertelt: ‘Onze kracht zit hem in de flexibiliteit’. Wij kunnen op korte termijn een kwalitatief goed product leveren’ daarin onderscheidt het bedrijf zich regelmatig van de concurrentie.
 
Het bedrijf waar zo’n twintig man werken richt zich op de handel in staalplaten, balken en onderdelen voor grote metalen buizen. Gelukkig hebben ze tot op heden maar beperkt last gehad van de coronacrisis en levert staalonderdelen aan diverse bedrijven waarvan een aanzienlijk deel in Papendrecht of de regio gevestigd is. Het bedrijf zit niet stil en heeft de afgelopen periode flink geïnvesteerd in de uitrol van een nieuw ICT systeem om beter zicht te houden op de vierduizend ton aan opgeslagen voorraden. Ook is het pand recent vol gelegd met zonnepanelen die spoedig in de stroomvoorziening moeten voorzien.
 
Pieter Paans:  ” wat een mooi familiebedrijf bedrijf, diep geworteld in onze regio met diverse afnemers op loopafstand. Goed om te zien dat er in deze periode met Coronaperikelen ook bedrijven zijn die durven te investeren in de toekomst”.
Bedrijfsbezoek
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline