Actueel

Young Professionals willen meer jongeren en MKB aan het roer

16 november 2022

‘De jongere generatie was goed zichtbaar tijdens de opening van Spotlights On. We konden onze stem laten horen over grote vraagstukken. En zo hoort het. Maar er hadden nog meer jongeren en MKB’ers in de zaal kunnen zitten’. Dat zegt Jasmijn van Loon (28) van Van Loon Shipping en Stichting Vrienden van de Binnenvaart. 

‘Ook de binnenvaartsector was goed vertegenwoordigd. Ik lees de reacties op Facebook en in het AD. Ik snap dat mensen aandacht hebben voor de energiecrisis, maar ik hoor overwegend mensen die het mooi vinden. Gister bezocht ik nog mijn familie in Hendrik-Ido-Ambacht en reed ik terug naar mijn woonplaats Zwijndrecht. Toen zag ik weer het schouwspel van lichten. Ik vind het heel mooi en een goed initiatief om onze regio op de kaart te zetten’. 

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline