Actueel

Machinefabriek Hollandsche IJssel vestigt zich in Sliedrecht

27 juni 2024

Machinefabriek Hollandsche IJssel verhuist van Oudewater naar Sliedrecht en fuseert met DE Klop BV. Deze stap markeert een nieuwe fase van groei en samenwerking binnen de maritieme sector. Beide bedrijven, gespecialiseerd in kleinere baggerschepen en baggermaterieel, versterken zo hun capaciteiten en marktpositie. De verhuizing naar het nieuwe pand aan Molendijk 160 biedt moderne faciliteiten en bevordert de synergie tussen de teams.

Machinefabriek Hollandsche IJssel en DE Klop BV zijn verheugd de verhuizing van de operationele basis van Machinefabriek Hollandsche IJssel van Oudewater naar Sliedrecht aan te kondigen. Deze stap markeert een nieuwe fase voor beide bedrijven, gericht op verdere groei en samenwerking binnen de maritieme sector.

Machinefabriek Hollandsche IJssel en DE Klop BV zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van kleinere baggerschepen en baggermaterieel, waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van de werking van dit materieel voor klanten. Door te verhuizen naar Sliedrecht, een centrum van maritieme innovatie en technologie, willen de bedrijven hun capaciteiten vergroten en hun marktpositie uitbreiden.

DE Klop BV is tevens verheugd de verhuizing naar een nieuw pand aan de Molendijk 160 in Sliedrecht aan te kondigen. Deze mijlpaal betekent dat beide bedrijven nu worden gehuisvest in een modern kantoorgebouw met veel ruimte voor verdere groei en ontwikkeling.

Het nieuwe kantoor aan de Molendijk 160 biedt een ideale omgeving om de activiteiten uit te breiden en de dienstverlening te verbeteren. Met moderne faciliteiten en een strategische locatie in Sliedrecht, zijn beide bedrijven perfect gepositioneerd om hun klanten nog beter van dienst te zijn.

Naast de medewerkers van DE Klop BV verhuizen ook de teamleden van Machinefabriek Hollandsche IJssel naar het nieuwe kantoor. Deze integratie van teams zal de synergie versterken en de samenwerking binnen de maritieme sector bevorderen.

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline