Investment

Er is veel vraag naar bedrijfsruimte in de Drechtsteden en het aanbod is beperkt. Toch lukt het Deal vaak om matches te maken. Dankzij een uitstekend netwerk met alle vastgoedpartijen. Vestiging, verplaatsing of uitbreiding zijn bespreekbaar. Samen met ontwikkelaar ROM-D kunnen we bovendien kijken naar incentives. Onze dienstverlening is gratis.

Actueel

Kooiker Zuigtechniek investeert in Zwijndrecht

Kooiker Zuigtechniek is geland in Zwijndrecht. De specialist in het zuigen van grond kiest voor een uitbreiding naar de Drechtsteden, dichterbij de klant. Sinds 2020 werken ze al samen met leverancier Amphitec uit Ambacht. Het bedrijf uit Staphorst is volop bezig met innovatie door haar zuigwagens en circulariteit op eigen locatie.

Lees meer
Actueel

DEME Infra investeert in locatie Dordrecht 

DEME Infra NL heeft haar locatie in de Julianahaven compleet vernieuwd. Het techniekbedrijf beschikt nu over een nieuwe loods en werkplaats. Verder is de kade aangepast, het terrein uitgebreid en opnieuw ingericht. DEME is specialist op het gebied van maritieme techniek, baggeren en milieusanering.

Lees meer
Actueel

CO2-opslagproject Porthos krijgt groen licht

Het CO2-opslagproject Porthos kan doorgaan. De Raad van State oordeelt dat de stikstof die vrijkomt bij de bouw geen significante invloed heeft op de nabijgelegen natuur. Het plan maakt het mogelijk grootschalig CO2 afkomstig van industrie uit de Rotterdamse haven op te slaan en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de klimaatdoelen.

Lees meer
Actueel

RC Inspection breidt uit naar Dordtse Kil II

Met de komst van RC Inspection komt er weer een maritiem gerelateerde onderneming naar de Drechtsteden. Het inspectiebedrijf kiest voor Dordrecht vanwege de strategische ligging. RC Inspection levert kwaliteit met hun diensten op gebied van inspectie, bemonstering, monstervoorbereiding en analytische diensten.

Lees meer
Actueel

Pleijsier Bouw levert DC Lighthouse op in Dordrecht

Pleijsier Bouw heeft het distributiecentrum DC Lighthouse opgeleverd aan Borghese Logistics en VBE Group. Het pand is ideaal gelegen in Dordrecht, met verbindingen naar het achterland en de haven van Rotterdam. Met dit distributiecentrum wordt er op het gebied van duurzaamheid een extra stap gezet. 

Lees meer
Actueel

Maritiem Masterplan toegekend: 210 miljoen voor de sector

De maritieme sector krijgt 210 miljoen euro om de energietransitie te versnellen. Het plan leidt tot de bouw van veertig klimaatneutrale schepen. NMT directeur Roel de Graaf: ‘Het doel is dat Nederland op diverse segmenten marktleider wordt in de bouw van emissieloze schepen.’ De toekenning is goed nieuws voor de Drechtsteden, het hart van de Nederlandse maritieme maakindustrie.

Lees meer
Actueel

KernBouw Rotterdam vestigt in Alblasserdam

KernBouw bevindt zich sinds juni 2023 in Alblasserdam. Het bedrijf houdt zich bezig met onderhoud , nieuwbouw en renovatieprojecten. De bouworganisatie maakt ook werk van de tranisitie naar circulariteit.

Lees meer
Actueel

Koninklijke Van Twist opent nieuw pand

Koninklijke Van Twist heeft haar nieuwe pand geopend in Dordrecht. De 180-jarige specialist in stroomsystemen is koploper in klimaatneutrale innovaties, zoals biogasgeneratoren. Het pand geeft inspiratie voor maatschappelijke oplossingen van de toekomst.

Lees meer
Actueel

Royal IHC-werf Krimpen krijgt grote opdracht

Royal IHC in Krimpen krijgt een grote opdracht. Boskalis heeft een sleephopperzuiger besteld bij de scheepswerf, die nu na een periode van onzekerheid weer aan de slag kan. Hierdoor heeft IHC werk voor de komende drie jaar. 

Lees meer

Videos

video

Video Gemeente Sliedrecht: Royal Van Beest

Maak kennis met hijs- en heftuigproducent Royal Van Beest. Dit familiebedrijf zit al zeker een eeuw in Sliedrecht. Op dit moment is het bedrijf bezig met leveren aan distributeurs over de hele wereld. Bovendien maken ze stappen op gebied van duurzaamheid in het productieproces.

Bekijk alle video's

Agenda

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline