Actueel

Twee bedrijven geland in Ambachtsezoom

10 juni 2024

In de AmbachtseZoom zijn recentelijk twee kavels verkocht, wat de weg vrijmaakt voor nieuwe bedrijfsuitbreidingen in de regio.

In de Ambachtsezoom zijn recentelijk twee kavels verkocht, wat de weg vrijmaakt voor nieuwe bedrijfsuitbreidingen in de regio.

Hoop Fietsen
Eyup Dag van Hoop Fietsen, ook bekend als Altec Fietsen, heeft een overeenkomst getekend met wethouder Leo Platschorre voor de aankoop van een kavel van 5500 m². Op deze locatie zal een bedrijfshal van circa 3000 m² en 600 m² kantoorruimte worden gebouwd. Hoop Fietsen, een groothandel gespecialiseerd in de import en distributie van fietsen aan diverse fietsenmakers, breidt hiermee zijn capaciteit aanzienlijk uit.

Ribouw B.V.
Daarnaast heeft Richard Treure van G.M. Treure Holding B.V. (Ribouw B.V.) een kavel van 962 m² gekocht naast zijn bestaande bedrijfspand op Ambachtsezoom. Op deze nieuwe locatie zal een bedrijfsverzamelgebouw met zes units worden gerealiseerd. Ribouw B.V. is van plan zelf één of twee units te gebruiken, omdat hun huidige pand te klein is geworden voor hun bedrijfsactiviteiten.

Met deze uitbreidingen versterken beide bedrijven hun positie in de markt en dragen ze bij aan de economische groei in de regio.

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline