Video's van de Drechtsteden

Videos

Video

We Are Drecht Cities Maritime Delta

Wij zijn Drecht Cities: een internationaal cluster van maritieme meesters in het hart van de Nederlandse Delta, vlakbij de Noordzee. Wat wij bouwen, brengt de wereld voorspoed, groei en brengt veiligheid voor toekomstige generaties. De Drecht Cities is de thuishaven van meer dan 1000 bedrijven in maritieme constructie, scheepsbouw, productie en de binnenvaart. Deal Drecht Cities is het centrale marketing- en promotiebureau van de Drechtsteden, het economische ontwikkelbedrijf ROM-D en Port of Rotterdam.

Video

Deal Drecht Cities in ‘Hier aan de kust’

In het programma ‘Hier aan de Kust’ van SBS 6 wordt door Martin Bloem, directeur van DEAL! Drechtsteden, een toelichting gegeven op ‘Drecht Cities Maritime Delta’. In het programma Hier aan de Kust trekt SBS 6 langs alle kustgebieden die Nederland kent. In een serie van acht afleveringen wordt de kijker meegenomen naar datgene wat de kust van Nederland te bieden heeft. Wekelijks worden bedrijven en of instanties bezocht die iets te maken hebben met de kust.

Video

Dordrecht Inland Seaport - De haven die je verder brengt

Dordrecht Inland Seaport is de meest landinwaarts gelegen zeehaven van Nederland en biedt ruimte voor groei, innovatie en duurzame ontwikkeling. Door de strategische ligging op het kruispunt van voor- en achterland, is vestigen in de haven van Dordrecht voor de maritieme maakindustrie, logistieke dienstverleners en overslag van bulk een slimme keuze. Voor meer informatie contact of bekijk de website Dordrecht Inland Seaport

Video

Dordrecht Inland Seaport. Gets you closer.

Are you looking for a place in one of the world’s most important maritime clusters, close to the port of Rotterdam, to establish your business. Come to Dordrecht Inland Seaport. Contact or check the Dordrecht Inland Seaport website

We Are Deal video

We Are Deal

Deal Drecht Cities is the official promotion & acquisition agency for the Drecht Cities. We are experts in helping companies do good business in the Drecht Cities region and assist foreign and domestic firms to set up and expand in our region. https://dealdrechtcities.nl/en/about-deal/

How to Invest teaser
Video

Getting started video ... nu online

Deal lanceerde begin dit jaar de gids ‘Setting up your business in the Drecht Cities’. Deze gids is vertaald naar een serie korte animatievideo’s, waarin de Drechtsteden zich laten zien als ideale vestigingslocatie.Download hier de gids.

Video

Drecht Cities Smart Industry - Smart Maintenance

FocusOn laat u kennismaken met Smart Maintenance in de Drechtsteden. Ook aansluiten bij dé Smart Industry regio van Nederland? Deal Drecht Cities helpt u graag aan een geschikte locatie. Neem contact op met Menno Bijnagte voor meer informatie. Welcome to the Drecht Cities Smart Industry Region.

Video

Drecht Cities Smart Industry - Smart Engineering

Iv-Groep laat u kennismaken met Smart Manufacturing in de Drechtsteden. Ook aansluiten bij dé Smart Industry regio van Nederland? Deal Drecht Cities helpt u graag aan een geschikte locatie.Join us! Neem contact op met Menno Bijnagte voor meer informatie. Welcome to the Drecht Cities Smart Industry Region.

Video

Drecht Cities Smart Industry - Smart Manufacturing

Valk Welding en De Waal Machinefabriek laten u kennismaken met Smart Manufacturing in de Drechtsteden. Ook aansluiten bij dé Smart Industry regio van Nederland? Deal Drecht Cities helpt u graag aan een geschikte locatie. Join us! Neem contact op met Menno Bijnagte voor meer informatie. Welcome to the Drecht Cities Smart Industry Region.

Testimonial

HighEye Dordrecht

Maarten Burggraaf, wethouder economie, Marijn Wegman, accountmanager Dordt Onderneemt en manager acquisitie Deal Menno Bijnagte bezochten de nieuwe locatie van High Eye in Dordrecht. High Eye ontwerpt en assembleert state of the art onbemande helikopers. Tijdens een rondleiding werd dit unieke product toegelicht. Benieuwd waarom zij voor de Drechtsteden kozen als  locatie? Bekijk de testimonial. Welkom in de Drecht Cities!

Video

Getting Started in the Drecht Cities

Deal lanceerde begin 2020 de gids ‘Setting up your business in the Drecht Cities’. Deze gids is vertaald naar een serie korte animatievideo’s, waarin de Drechtsteden zich laten zien als ideale vestigingslocatie. Hierin wordt investeerders op een handzame manier uitgelegd wat je moet doen om een vestiging te starten in Nederland. Bekijk nu volledige video met Nederlandse ondertiteling. Wilt u meer weten over de vestigingslocaties in de Drechtsteden, neem dan contact met ons op.

Video

We Are Drecht Cities - Smart Industry video

Deze video toont het unieke karakter van zeven Drechtsteden waar praktische innovatiekracht zorgt voor nieuwe business. De Drechtsteden vertegenwoordigd één van de sterkste hightechclusters van Europa. Een pragmatische aanpak en de aanwezigheid van een uniek eco-systeem zijn de motor tot succes.
Alle bedrijven dank voor jullie medewerking: Van der Wees Transport, Duurzaamheidsfabriek, Kooiman Marine Groep, Damen Shipyards, Rubber Design, Bakker Sliedrecht, Valk Welding, Focus-On Vof, Boskalis, GKN Fokker, Oceanco, HighEye, Van den Herik Sliedrecht, Safeway-van Aalst, Royal IHC en alle anderen

Testimonial

10XL verhuist naar Hardinxveld-Giessendam

Begin 2021 10XL is verhuisd van de Duurzaamheidsfabriek naar een grotere locatie in Hardinxveld-Giessendam. Wethouder Jan Nederveen, accountmanager Xanthine Jut en Deal Acquisitie manager Menno Bijnagte gingen op bezoek en kregen een rondleiding.

Testimonial

Pentacon Ingenieurs vestigt in de Duurzaamheidsfabriek

Het multidisciplinair ingenieursbureau Pentacon vestigt zich in de Duurzaamheidsfabriek op het Leerpark Dordrecht. Directeur Adri Copier is blij met de uitbreiding naar Dordrecht: ‘met onze locatie in de Duurzaamheidsfabriek komen we in het centrum van de maakindustrie van Zuid-Holland. Onze opgebouwde kennis en kunde hopen we ook hier in te zetten.’

20210601_SteelShapeCutters_testimonial_video_smartindustry
Investment, Dordrecht, bedrijfsvestiging

Steel Shape Cutters vestigt zich in Dordrecht

Een nieuwe aanwinst voor de maakindustrie! Steel Shape Cutters die zich onlangs heeft gevestigd in de Dordrecht. Steel Shape Cutters is een nieuw bedrijf dat kansen zag als het gaat om 3D profileren van stalen buizen en H-balken. ‘De Drechtsteden hebben alle mogelijkheden en een hele goede aan- en afvoerroute voor materialen en producten.’ Aldus Managing Director Peter Staat.

 

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline