Drechtsteden Onderneemt

Het aanspreekpunt voor ondernemers

Drechtsteden Onderneemt

Drechtsteden Onderneemt is het aanspreekpunt voor ondernemers binnen de 7 Drechtsteden gemeenten. Zo krijgt u als ondernemer advies op maat!

Wilt u als ondernemer meer weten over starten, vergunningen, huisvesting, beleid, projecten, bestemmingsplannen  en bedrijventerreinen? Neem dan contact op met één van de regionale accountmanagers.

Zij helpen u graag verder, werken nauw samen, kennen de procedures, weten de juiste contactpersonen te bereiken en hebben toegang tot de benodigde kennis en informatie. Zo maken zij de verbinding tussen u, dé ondernemer, en de gemeente.

Social Media Drechtsteden Onderneemt Regio updates

Social Media

Volg Drechtsteden Onderneemt via de verschillende social media kanalen en blijf op de hoogte.
#drechtstedenonderneemt

Lees meer
Regio updates

KvK ondernemersplein

Bent u op zoek naar één antwoord van de overheid. Ga dan naar het ondernemersplein voor informatie en advies van de overheid voor ondernemers door KVK, Belastingdienst, RVO, CBS, UWV en andere overheidsorganisaties.

Lees meer
Regio updates

Drechtsteden lanceert Ondernemersloket

Onlangs heeft de Drechtsteden het Ondernemersloket Drechtsteden gelanceerd. Nieuwe bedrijven/ starters kunnen hier terecht voor allerlei vragen over het toekomstbestendig maken van uw bedrijf.

Lees meer

3 oktober 2022 lunchbijeenkomst voor ondernemers uit de Drechtsteden gemeenten, die iets extra's willen betekenen voor de samenleving. #drechtstedenonderneemt

Ben of ken jij één van deze bedrijven? Onder professionele begeleiding ontdekken waar #zorg, #tech en andere sectoren elkaar kunnen versterken op deze challenge? Doe mee met #Dare2Cross op 30/06. Lees meer: https://www.dare2cross.nl/traject/lets-tech-care/ #opname #matching #drechtstedenonderneemt

Plannen om een eigen bedrijf te starten in de Drechtsteden of al gestart? Kom naar de Startersavond van het OnderNemerSplein Rotterdam op di 14 juni a.s. om 19.30u in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. https://www.kvk.nl/evenementen/506383/ #drechtstedenonderneemt

Stappenplan problemen met terugbetalen coronasteun https://ondernemersplein.kvk.nl/stappenplan-problemen-met-terugbetalen-coronasteun/?utm_source=nieuwsbrief_kvk&utm_medium=email&utm_campaign=nieuwsbrief_start_43_2021
#drechtstedenonderneemt

Met Smart Delta Drechtsteden willen we slim samen vooruit. Dat doen we met elkaar: bedrijven, onderwijs en overheid. Ontstaan uit de zeven Zuid-Hollandse gemeenten aan het water die samen een unieke delta vormen. Samenwerken doen ze al jaren, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam. Resultaatgericht, in wisselende verbanden, met respect voor elkaars identiteit, maar altijd langs de weg van een gezamenlijk punt en een plan. Koersvast en duurzaam vernieuwen de Drechtsteden zich, stap voor stap, recht op het doel af. Zo komt de regio in ruimtelijk en economisch opzicht slim samen vooruit voor de ongeveer 300.000 mensen die hier wonen.

Smart Delta Drechtsteden zit in de lift en gaat verder: handen uit de mouwen, nuchter doorgaan en bouwen. Bouwen aan de energietransitie, slimme technologie, toegepaste innovatie, hoger onderwijs en een goede bereikbaarheid van de regio. Zo gaan we slim samen vooruit.

Meer lezen over Smart Delta Drechtsteden ga naar: https://www.smartdeltadrechtsteden.nl/

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline