Het aanspreekpunt voor ondernemers

Drechtsteden Onderneemt

Drechtsteden Onderneemt is het aanspreekpunt voor ondernemers binnen de 7 Drechtsteden gemeenten. Zo krijgt u als ondernemer advies op maat!

Wilt u als ondernemer meer weten over starten, vergunningen, huisvesting, beleid, projecten, bestemmingsplannen  en bedrijventerreinen? Neem dan contact op met één van de regionale accountmanagers.

Zij helpen u graag verder, werken nauw samen, kennen de procedures, weten de juiste contactpersonen te bereiken en hebben toegang tot de benodigde kennis en informatie. Zo maken zij de verbinding tussen u, dé ondernemer, en de gemeente.

Met Smart Delta Drechtsteden willen we slim samen vooruit. Dat doen we met elkaar: bedrijven, onderwijs en overheid. Ontstaan uit de zeven Zuid-Hollandse gemeenten aan het water die samen een unieke delta vormen. Samenwerken doen ze al jaren, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam. Resultaatgericht, in wisselende verbanden, met respect voor elkaars identiteit, maar altijd langs de weg van een gezamenlijk punt en een plan. Koersvast en duurzaam vernieuwen de Drechtsteden zich, stap voor stap, recht op het doel af. Zo komt de regio in ruimtelijk en economisch opzicht slim samen vooruit voor de ongeveer 300.000 mensen die hier wonen.

Smart Delta Drechtsteden zit in de lift en gaat verder: handen uit de mouwen, nuchter doorgaan en bouwen. Bouwen aan de energietransitie, slimme technologie, toegepaste innovatie, hoger onderwijs en een goede bereikbaarheid van de regio. Zo gaan we slim samen vooruit.

Meer lezen over Smart Delta Drechtsteden ga naar: https://www.smartdeltadrechtsteden.nl/

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline