Actueel

XtraParts en CityLink vestigen op Dordtse Kil II

14 maart 2024

XtraParts en CityLink hebben een langdurige huurovereenkomst afgesloten op hetzelfde adres op Dordtse Kil II. XtraParts Automaterialen bieden een breed assortiment aan automatieralen. Het bedrijf breidt hiermee binnen het bedrijventerrein uit. CityLink is een stedelijk logistiek vastgoedplatform. Bron: Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting. 

XtraParts

Met de komst van Xtraparts Automaterialen is het volledige pand verhuurd. Het bedrijf biedt als onafhankelijke partij een breed assortiment aan automaterialen. Het pand zal in gebruik worden genomen als afhaalpunt en opslagruimte.

CityLink

CityLink is een logistiek vastgoedplatform in Nederland, gericht op het faciliteren van last mile distributie met flexibele op maat gemaakte vastgoedoplossingen, waardoor huurders zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Met meer dan 90 strategisch gelegen logistieke objecten in belangrijke stedelijke gebieden, helpt CityLink bij het creëren van levendige, verbonden gemeenschappen en ondersteunt duurzame commerciële groei door nauwe samenwerking

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline