Actueel

Sledge Hammer vestigt zich op Pier 14

27 juni 2024

Sledge Hammer bereidt zich voor op de toekomst met de aankoop van een stuk grond aan de Pier 14 in Zwijndrecht. De komende tijd gaan we verder met de ontwikkeling van een nieuwe werkplaats en kantoor in samenwerking met FRED Developers en REPP | Real Estate Performance Partner. Hiermee kunnen we grote offshore constructies fabriceren en mobilisaties en demobilisaties van transportschepen en rivierschepen aan de kade uitvoeren.

Sledge Hammer zet een belangrijke stap richting de toekomst met de aankoop van een stuk grond aan de Pier 14 in Zwijndrecht. In samenwerking met FRED Developers en REPP | Real Estate Performance Partner gaan we de komende tijd aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe werkplaats en kantoor.

Met deze nieuwe faciliteit kunnen we grote offshore constructies fabriceren, zoals grillages, installatiehulpmiddelen en zeevastingen voor de offshore windindustrie en de decommissioningmarkt. Daarnaast biedt de nieuwe locatie aan de kade ons de mogelijkheid om mobilisaties en demobilisaties van transportschepen en rivierschepen uit te voeren.

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline