Development

Young Professionals belicht tijdens MAAT 90 Jaar

28 maart 2024

Familiebedrijf MAAT heeft haar 90-jarig bestaan gevierd. Tijdens het jubileuminterview benoemde directeur en voormalig CEO of the Year Arjan Maat het belang van jong talent in de regio en hoe Young Professionals hierop inspeelt. MAAT is al jaren trots lid van het programma en roept andere bedrijven op ook deel te nemen. 

Arjan Maat

Arjan Maat, directeur van MAAT, won eind 2022 de CEO of the Year Award van het Young Professionals-programma door zijn inzet voor het programma. Hij vertelde tijdens het jubileumfeest hoe belangrijk zijn werknemers zijn voor het succes van het transportbedrijf. Hier horen ook jonge werknemers bij, zodat bedrijven generaties lang kunnen bestaan. Hij benoemde ook de samenwerking tussen alle aangesloten leden van het YP-programma en hoe belangrijk dit is voor de toekomst van de regio. Kijk hier de video!

Young Professionals

Drecht Cities Young Professionals is hét regionale netwerk voor jong werkenden in de Drechtsteden en Zuid-Holland. Het is een programma voor en door Young Professionals, geinitieerd door de Economic Development Board en regionale bedrijven. Het doel is jong talent aantrekken en behouden voor de regio en haar bedrijven. Young Professionals werken samen aan verrassende oplossingen voor challenges, inspireren elkaar tijdens events en vertellen het verhaal van de regio als ware ambassadeur.

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline