Actueel

Young Professionals staat op ZIE 2024

14 maart 2024

Young Professionals staat op 4 april in de Van Nelle Fabriek tijdens ZIE 2024. De stand bevindt zich in het Smart Delta Drechtsteden-paviljoen. Tijdens ZIE vertellen de Young Professionals het verhaal van de regio als ambassadeur. Het doel is om bedrijven en jonge werknemers te betrekken bij het programma, zodat de regio en haar bedrijven in nauwer contact komen en samenwerken. Kom naar ZIE en bezoek stand 19!

Young Professionals

Drecht Cities Young Professionals is hét regionale netwerk voor jong werkenden in de Drechtsteden en Zuid-Holland. Het is een programma voor en door Young Professionals, geinitieerd door de Economic Development Board en regionale bedrijven. Het doel is jong talent aantrekken en behouden voor de regio en haar bedrijven. Young Professionals werken samen aan verrassende oplossingen voor challenges, inspireren elkaar tijdens events en vertellen het verhaal van de regio als ware ambassadeur.

ZIE 2024

Hi Delta en Mikrocentrum bundelen wederom de krachten om ZIE te organiseren. ZIE 2024, dat op 4 april in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam plaatsvindt, is dé centrale ontmoetingsplek voor de technologische industrie uit Zuid-Holland. Dit jaarlijkse evenement verbindt hightech- en maakbedrijven, toeleveranciers, kennisinstellingen, opleiders en overheden.

Meld je gratis aan voor ZIE: Zuid-Hollands Industrie Event!

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline