Sliedrecht

ABB Bouwgroep verhuist naar nieuw kantoorpand in Sliedrecht

Bouwgroep ABB koopt een kantoorpand aan het Stationspark 1000 in Sliedrecht. Het groeiende familiebedrijf verwacht eind dit jaar of begin volgend jaar naar de nieuwe, ruimere locatie te verhuizen. De materieeldienst blijft voorlopig op de oude vestiging aan de Molendijk.

De bouwgroep ABB die al sinds 1967 gehuisvest is aan de Molendijk 160, ziet dat door de aanhoudende groei van haar familiebedrijf het huidige kantoor al geruime tijd onvoldoende ruimte biedt om al haar medewerkers van goede werkplekken te voorzien. Eind 2020 kochten zij daarom een nieuw kantoorpand van circa 6.700 m2 (bruto vloeroppervlakte) met 190 gebouwde parkeerplaatsen aan het Stationspark 1000.

Veel mensen zullen het witte kantoor gelegen langs de A15 herkennen als een uniek en opvallend pand. De huidige huurder, Unit4, maakt nu nog maar gedeeltelijk gebruik van dit pand. ABB zal voorlopig de leegstaande verdiepingen in gebruik nemen en heeft de ambitie eind dit jaar of begin volgend jaar definitief te verhuizen. Voordat de ontwikkelende bouwer het gebouw betrekt, zal ABB het complex eerst grondig upgraden en verduurzamen.

Lees meer op ABBBouwgroep.nl

Deltatechnologie Regionieuws Sliedrecht Regio nieuws Bedrijfsvastgoed Investment

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

Klein Units koopt kavel op bedrijventerrein Dordtse Kil 3

Klein Units uit Staphorst heeft op bedrijventerrein Dordtse Kil 3 een kavel bouwgrond gekocht ter grootte van ca. 13.128 m2. Op de kavel zal een bedrijfscomplex worden gerealiseerd, bestaande uit kantoorruimte en bedrijfsruimte. Het terrein rondom de opstallen zal volledig worden verhard.

Lees meer
Investment

Creon Online koopt bedrijfspand van Bouwonderneming Stout

Creon Online koopt het fraaie bedrijfs-/kantoorpand met buitenterrein aan de Kade 32-34 te Hardinxveld-Giessendam.

Lees meer
Investment

Groen licht voor nieuwbouw Dolderman

Motorenleverancier en scheepswerf Dolderman startte in de week van 22 november met de bouw van zijn nieuwe bedrijfscomplex aan de 2e Merwedehaven in Dordrecht.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline