Deal Drecht Cities

Bestuur Deal wil portalfunctie regio vormgeven

Deal geeft de komende jaren nog meer prioriteit aan samenwerking met werkgevers in de regio.

Directeur en bestuurder Martin Bloem: ‘Juist de kleinere bedrijven zijn belangrijk. Zo willen we een nieuwe marketing portal voor de regio. Dat wil ik graag met een creatieve innovatietafel vormgeven. Samen met Werkgevers Drechtsteden, de triple helix en natuurlijk de gemeenten en provincie. Een open platform dat de investeringsmogelijkheden van de regio zichtbaar maakt. Versterkt met gerichte inzet van social media. Deal en de Economic Development Board gaan dat de komende maanden uitwerken. Ik verwacht de eerste resultaten halverwege het jaar.’

Deal ondertekende op 14 januari 2020 een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met de Drechtsteden gemeenten. Deze overeenkomst geldt voor vier jaar. Bloem: ‘Dat geeft ons een stevige basis voor diepte-investeringen zoals in moderne marketing tools’.

Deal Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Deal Drecht Cities

Deal Drecht Cities en Havenbedrijf Rotterdam zetten samenwerking voort

Havenbedrijf Rotterdam en Deal Drecht Cities verlengen de huidige samenwerking met vier jaar tot 2023. Hiervoor hebben Danny Levenswaard, director Breakbulk Havenbedrijf Rotterdam, en Martin Bloem, directeur Deal samen een nieuwe overeenkomst ondertekend voor de voortzetting van de gezamenlijke economische promotie en acquisitie in de Drechtsteden. Het doel is meer bedrijven naar onder andere de Dordtse Zeehaven te begeleiden met focus op bedrijven in de maritieme en logistieke sector.

Lees meer
Deal Drecht Cities

Deal Drecht Cities en InnovationQuarter versterken acquisitiesamenwerking in de Drechtsteden

Op 17 april 2020 tekenden Deal Drecht Cities en InnovationQuarter tijdens een videoconferentie een overeenkomst om hun samenwerking en rolverdeling met betrekking tot de acquisitie van (buitenlandse) bedrijven naar de Drechtsteden te bestendigen. Met als doel om gezamenlijk efficiënter en effectiever bedrijven naar de Drechtsteden te halen en/of te behouden.

Lees meer
Deal Drecht Cities

Drechtsteden zet samenwerking met Deal en Economic Development Board voort

De Drechtstedengemeenten verlengen de samenwerking met Deal Drecht Cities tot en met 2023. Eind 2019 liepen de afspraken met Deal af. Dinsdag 14 januari ondertekenden de Drechtstedengemeenten en Deal een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor vier jaar.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline