Young Professionals

Big data zoekt Young Professionals

In samenwerking met Deal organiseert Metrohm-Applikon een challenge op het UpStream festival in Rotterdam. Bij deze Brainsday-challenge bedenken Young Professionals een business model voor het gebruik en de verkoop van big data.

Metrohm-Applikon ontwikkelt en produceert Process Analyzers voor de analyse van chemische processen, denk hierbij aan analyses van bijvoorbeeld industrieel afvalwater of proceswater. Deze Analyzers draaien 24/7 en produceren hierdoor veel data. Hoe verwerken en gebruiken we grote datastromen in onze bedrijven? Ben jij geïnteresseerd?

Meld je aan via https://www.dcyp.nl/upstream-festival-brainsday/ of kijk hier voor meer informatie.

Young Professionals
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Young Professionals

Innovatietraineeship voor MKB Drechtsteden

Dordrecht Academy participeert samen met Hogeschool Rotterdam in het programma ‘Innovatietraineeship’ van SIA. Een duurzame samenwerking om innovatie en talent bereikbaar te maken voor het MKB. Doet u mee? Op donderdag 26 november vertelt Daniëlle Stolk u graag meer tijdens een online informatiebijeenkomst van 16.00 – 17.00 uur. 

Lees meer
Young Professionals

Lancering Young Maritime Board

Op vrijdag 25 september lanceerde wethouder Barbara Kathmann de Young Maritime Board. De Young Maritime Board bestaat uit bestuursleden van diverse netwerkinitiatieven voor maritieme jong professionals in de Rotterdamse regio. Collectief zullen zij een bijdrage leveren aan het Rotterdam Maritime Capital of Europe programma.

Lees meer
Young Professionals

Clean RHIB voor TeamNL Zeilen

Drecht Cities – vrijdag 2 augustus presenteerde het vijfde challengeteam haar design van een clean RHIB voor TeamNL Zeilen. 

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline