Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam wijst op mogelijkheden ondernemen aan huis

De gemeente Hardinxveld-Giessendam wijst ondernemers en inwoners op de mogelijkheden van een bedrijf vanuit huis. 

Inwoners/ondernemers die een bedrijf willen starten of hebben worden via een speciale pagina op www.hardinxveld-giessendam.nl en een informatieve video wegwijs gemaakt in de voorwaarden en regels die gelden voor een bedrijf aan huis.

Wethouder Jan Nederveen is blij met deze ontwikkeling. Als wethouder economie weet hij dat er veel mogelijkheden zijn om een bedrijf te starten. De wethouder vertelt: 'Het viel mij op dat starters en ook gevestigde ondernemers soms moeite hebben om het juiste pad te vinden. Ik hoop dat we met deze middelen onze ondernemers een stuk op weg helpen.'

Op www.hardinxveld-Giessendam.nl onder Ondernemen leest u hier meer over. Hier vindt u ook meer informatie over het houden van een winkel op een bedrijventerrein. Heeft u vragen? Neem contact op met de accountmanager bedrijven, Xanthine Jut via xo.Jut@hardinxveld-giessendam.nl of t. 14 0184.

Hardinxveld-Giessendam

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Hardinxveld-Giessendam

Voortgang woningbouw Blauwe Zoom

Het afgelopen jaar is er door de gemeente Hardinxveld-Giessendam in samenwerking met de Gebroeders Blokland hard gewerkt om een nieuw stukje aan de Blauwe Zoom toe te voegen. En met succes.

Lees meer
Hardinxveld-Giessendam

Klimaatverandering en de gevolgen voor Hardinxveld-Giessendam

De gevolgen van klimaatverandering waren afgelopen zomer goed te merken. Niet alleen binnen de gemeente- en landsgrenzen van Hardinxveld-Giessendam, maar ook wereldwijd. Overstromingen, droogte, bosbranden, etc.

Lees meer
Hardinxveld-Giessendam

Bouwcenter Esselink vestigt in Hardinxveld-Giessendam

Bouwcenter Esselink koopt een grootschalig bedrijfscomplex in Hardinxveld-Giessendam. Met deze uitbreiding kan de groeiende klantenkring in de regio Rotterdam-Gorinchem worden bediend. Het pand wordt de komende maanden verbouwd tot bouwwinkel met afhaalvestiging.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline