Economic Development Board

Het jaarlijkse rapport Regio in beeld van UWV Drechtsteden

Hoe gaat het met de arbeidsmarkt in regio Drechtsteden? Naar deze vraag kijkt UWV Drechtsteden voor ons en verwerkt de conclusies in het jaarlijks rapport: Regio in beeld. 

In onze regio zijn er genoeg uitdagingen. In sommige sectoren is de vraag naar werk afgenomen, terwijl het aanbod van werkzoekenden juist gegroeid is. Daarom moeten verschillende partijen nog intensiever, breder en creatiever samenwerken om werkzoekenden snel naar nieuw werk te begeleiden. Het is hierin belangrijk om extra aandacht te geven aan de kwetsbare groepen, die vaak afhankelijk zijn van een uitkering. Maar ook om intensiever te zoeken naar kansen voor jongeren, werkzoekenden zonder startkwalificatie, ouderen, mensen met een arbeidsbeperking en statushouders.

Lees hieronder het hele rapport.

https://www.linkedin.com/posts/drechtsteden_regio-in-beeld-drechtsteden-activity-6729388003623526400-BfNd/

Economic Development Board Dordrecht Regionale Gebiedsontwikkeling Leefklimaat

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Leefklimaat

Video van Burgemeester Hein van der Loo: 'Ik ben trots op Zwijndrecht'

De video is oproep en hart onder de riem voor Zwijndrecht. Op 5 oktober 2020 is de korte film 'Trots op Zwijndrecht' gelanceerd. In de video roept burgemeester Hein van der Loo van Zwijndrecht iedereen op zich te blijven houden aan de coronamaatregelen. De video is behalve een oproep van de burgemeester ook bedoeld als een hart onder de riem voor alle Zwijndrechters en hun omgeving, die zich al maandenlang aan de coronaregels houden.
 
Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline