Smart Industry

High Eye vestigt in Dordrecht

High Eye verhuist van Lexmond naar het bedrijventerrein Amstelwijck-West in Dordrecht. Het innovatieve bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van autonome helikopters voor industrieel gebruik. De nieuwe locatie biedt ruimte voor het opschalen van productie, R&D en testen. 

Het bedrijf heeft een nieuwe locatie van 4000m2 in voorbereiding op de toekomst en orders. De nieuwe locatie heeft een productievloer van 1500m2 die voorziet in de uitbreiding van de HEF 32 Airboxer productlijn. Voor High Eye een grote stap vooruit voor alle toekomstplannen en groei. Naast de productie en de opslagcapaciteit biedt de nieuwe locatie in Dordrecht 300% meer ruimte voor het testen van hardware en R&D ontwikkelingen. Vanaf februari 2020 zal de locatie worden verbouwd en gereed worden gemaakt voor in gebruikname. 

Meer informatie: www.higheye.com

Smart Industry Investment Amstelwijck-West

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

Het Loveld terrein definitief verkocht

Het voormalig Schokbeton Loveld-terrein in Zwijndrecht is definitief verkocht. Wethouder Tycho Jansen en Nautisch Maritiem Zwijndrecht Beheer BV ondertekenden op donderdag 26 november 2020 het koopcontract. Samen gaan de partijen er alles aan doen om het gebied te ontwikkelen voor maritieme bedrijvigheid. De herontwikkeling kan nu echt van start gaan en zal recht doen aan het maritieme karakter van de regio en Zwijndrecht.

Lees meer
Investment

Dordts bedrijf ELCEE verhuist naar DistriPark Dordrecht

Het Dordtse bedrijf ELCEE verhuist naar DistriPark Dordrecht. Het verruilt zijn huidige huisvesting op Dordtse Kil I voor het nieuwe logistieke bedrijventerrein in Dordrecht. Borghese Logistics uit Nijkerk gaat de logistieke ruimte aan ELCEE verhuren.

 

Lees meer
Investment

Goodman start bouw in Alblasserdam

Australische vastgoedontwikkelaar Goodman start deze zomer met de bouw van een 66.000 m² groot distributiecentrum. De nieuwbouw verrijst vlak naast de BCTN containerterminal in Alblasserdam.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline