Investment

Japanse onderneming Kubota kiest Alblasserdam voor Noord-Europese distributie

De Japanse machineproducent Kubota is de nieuwe huurder van een groot distributiecentrum in Alblasserdam. De locatie van het haventerrein is strategisch gelegen naast de containerterminal van BCTN en wordt de uitvalsbasis van Kubota voor belevering aan de Noord-Europese markt.

 

Het nieuwe distributiecentrum waarin Kubota is gevestigd in Alblasserdam ligt pal naast de BCTN containerterminal

Emile Hoogsteden, directeur Commercie van Havenbedrijf Rotterdam, is in zijn nopjes met de nieuwe huurder. 'De komst van Kubota toont aan dat de Rotterdamse haven een uitmuntende vestigingslocatie is voor bedrijven die Noord-Europese distributie ambiëren. Wij heten hen van harte welkom.'

Nobushige Ichikawa (President Kubota Europe SAS, Corporate Executive Officer Kubota Corporation): 'Onze divisie Tractoren importeert veel producten uit Noord-Amerika en Azië. Een distributiecentrum in Europa is dan wel zo efficiënt. Alblasserdam en de haven van Rotterdam zijn daartoe uitstekend gepositioneerd.'

Investment Investment
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

PIER14 is het nieuwste bedrijventerrein voor nautisch Nederland

Met prachtig zicht op de drukste waterweg van Nederland wordt het bedrijventerrein PIER14 in Zwijndrecht ontwikkeld, een ultieme vestigingslocatie voor nautische organisaties. Op 78.000 M2 aan havengebied wordt een plek vol bedrijvigheid en rijke geschiedenis wordt volledig getransformeerd in een nautische toplocatie.

 

Lees meer
Investment

Maat Logistiek breidt uit in Zwijndrecht

Maat Logistiek breidt de vestiging aan de Lindtsedijk 60 in Zwijndrecht uit met twee loodsen.

Lees meer
Investment

Metalura vestigt zich in bedrijfshallen in Alblasserdam

Metalura B.V. breidt uit met vier bedrijfshallen gelegen aan de Staalindustrieweg 34-40 op bedrijventerrein Hoogendijk in Alblasserdam. Met deze nieuwbouw bedrijfslocatie naast haar huidige vestiging verdubbelt Metalura B.V haar productiecentrum.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline