Investment

Jumbo opent ‘hub’ op Dordtse Kil III

Supermarktketen Jumbo opent een Cityhub op industrieterrein Dordtse Kil III om de vraag naar thuisbezorging aan te kunnen. Dit levert de regio 150 arbeidsplaatsen op. De bouw van het pand gaat binnenkort van start. 

Het pand komt te staan aan de Heliotroopring en is bedoeld om de groeiende vraag naar thuisbezorging van online bestelde boodschappen aan te kunnen. Voorheen gebeurde dat vanuit de bestaande filialen in dorpen en steden, maar nu de vraag dusdanig groot is zijn dergelijke ‘hubs’ nodig, meent Jumbo. Wanneer de hub op Dordtse Kil III open gaat is nog niet bekend.

Auteur: Bas Boerma
Foto: De cityhub van Jumbo ©Kil III
www.ad.nl

Dordrecht Dordtse Kil Investment

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

Sagax koopt bedrijfscomplex in Papendrecht

M7 Real Estate heeft een grootschalig industrieel bedrijfscomplex gelegen aan de Ketelweg 18A-22 in Papendrecht verkocht aan vastgoedonderneming Sagax. Het complex is volledig en langjarig verhuurd aan de Caterpillar dealer Pon Power.

Lees meer
Investment

Holland Shipyards bouwt eerste elektrische veerboot

Holland Shipyards Group heeft de primeur voor Nederland: de eerste volledig elektrische veerboot. De veer is gebouwd voor Brevik Fergeselskap uit Noorwegen. Op 10 maart werd de Sandøy voor het eerst te water gelaten en binnenkort verlaat het schip de werf in Hardinxveld-Giessendam.

Lees meer
Dordtse Kil

Kroon Metal Technology verhuist naar Dordrecht

Metaalbewerkingsbedrijf Kroon Metal Technology verhuist van Wijchen naar Dordrecht. Het bedrijf is in 2012 overgenomen door Steel Solutions international en trekt in juli bij het Dordtse snijbedrijf in op Dortse Kil II. Managing Director Hans Ritmeester:'Logistiek gezien is dit een enorme verbetering. De integratie geeft onze slagkracht een boost.'

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline