Regionale Gebiedsontwikkeling

Peute Recycling Dordrecht verhuist naar Nedstaalterrein

Deal feliciteert Peute Recycling met haar verhuizing van Dordrecht naar Alblasserdam. Op 9 december zijn de ruim 150 medewerkers van het bedrijf geïnformeerd over deze ontwikkeling. 

Door de verhuizing kan het bedrijf binnen de regio verder groeien. Op het oude terrein van Peute wordt ruimte gemaakt voor een ander bedrijf. De verhuizing is tot stand gekomen in goed overleg tussen Peute, de gemeenten Dordrecht en Alblasserdam, de regionale ontwikkelingsmaatschappij ROM-D en Havenbedrijf Rotterdam.

Meer informatie

Regionale Gebiedsontwikkeling Investment

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

Japanse onderneming Kubota kiest Alblasserdam voor Noord-Europese distributie

De Japanse machineproducent Kubota is de nieuwe huurder van een groot distributiecentrum in Alblasserdam. De locatie van het haventerrein is strategisch gelegen naast de containerterminal van BCTN en wordt de uitvalsbasis van Kubota voor belevering aan de Noord-Europese markt.

Lees meer
Investment

Groothandel kunststof en aluminium kozijnen Akulux-NL huurt bedrijfsruimte in Dordrecht

Akulux-NL is onlangs een langjarig huurovereenkomst aangegaan betreffende 1.600 m² bedrijfs-/kantoorruimte, gelegen aan de Bunsenstraat 17-19 te Dordrecht.

Lees meer
Investment

HighBrook Investors en Proptimize kopen verhuurd distributiecentrum in Zwijndrecht van Berckheijde Private Investors Fund C.V.

Berckheijde Private Investors Fund C.V. heeft een logistiek bedrijfscomplex aan de Mandenmakersstraat 1a te Zwijndrecht middels een stille verkoop transactie verkocht aan HighBrook Investors en Proptimize, ten behoeve van de CityLink portefeuille. Het complex is volledig langjarig verhuurd aan Medipoint B.V.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline