Actueel

Deal neemt afscheid van directeur Martin Bloem

14 december 2023

Op 13 december nam Deal-directeur Martin Bloem officieel afscheid. In het bijzijn van bedrijven, kennisinstellingen en overheden reflecteerde hij op de afgelopen tien jaar. De regio heeft in die tijd een omslag gemaakt van achterstand naar voorsprong. Martin benadrukte in zijn afscheidsrede wat de regio sterk heeft gemaakt. ‘Deal is slechts een enabler, maar de regionale kracht zit in de netwerken van bedrijven. Blijf hier heel zuinig op’. 

‘Deal is slechts een enabler, maar de regionale kracht zit in de netwerken van bedrijven. Blijf hier heel zuinig op.’ 

Martin Bloem

Martin Bloem kijkt met een gevoel van trots terug op de afgelopen 9 jaar: ‘Er staat een trots regio die overal wordt erkend als het kloppend hart van de maritieme maakindustrie’. Hij benoemde de mooiste projecten en samenwerkingen, zoals de Economic Development Board, Spotlights On, en heel recentelijk Europort 2023 met Rotterdam Maritime Capital of Europe, ‘de kroon op zijn werk’.

‘Er staat een trots regio die overal wordt erkend als het kloppend hart van de maritieme maakindustrie.’

Martin Bloem

Joost Weeda is per 1 januari 2024 de nieuwe directeur van Deal. Martin wenst Joost en Deal veel succes: ‘De basis ligt er en onder leiding van Joost weet ik zeker dat er een mooie toekomst in het verschiet ligt’. Martin krijgt een nieuwe functie in het bedrijfsleven, in de maritieme sector in de regio.

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline