Actueel

FlowCenter geeft Smart Maintenance 4.0 demonstratie

22 augustus 2023

Een delegatie van bedrijven kwam bijeen in het Flow Center (Duurzaamheidsfabriek) om te zien hoe augmented reality en onderhoud op afstand werkt. Met het toenemend tekort aan technici is de inzet van tablets en slimme brillen een oplossing. Oceanco, Johnson Controls, Croonwolter&dros, TTA, Krohne en Digital Mainport waren erbij. 

Op dinsdag vond een geslaagde demonstratie Smart Maintenance 4.0 plaats in de Duurzaamheidsfabriek. Met het toenemend tekort aan technici is de inzet van bijvoorbeeld tablets en slimme brillen een oplossing voor nu. In het platform smart maintenance 4.0 wordt er ook gekeken hoe beter uitlezen van data en de toepassing van kunstmatige intelligentie hier een rol in kunnen gaan spelen.

Meer informatie?

Meer weten? Neem contact op met Bram van den Boom van TechBinder (bram@techbinder.nl), Huub Kleinrouweler van het Flow Center (hk@flowcenter.nl) of Max Remerie van Digital Mainport (max@dealdrechtsteden.nl). Het initiatief wordt ondersteund door de innovatie roadmap Digital Mainport Drechtsteden.

Digital Mainport
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline