Haven en Logistiek

Helft van kavels op logistiek bedrijventerrein DistriPark Dordrecht uitgegeven

10 november 2020

Van de ruim 67 hectare op DistriPark Dordrecht is op dit moment 50% uitgegeven. De bouw van het eerste pand startte afgelopen zomer en nog eens twee bedrijven beginnen de aankomende maanden met de bouwwerkzaamheden.

Voor de resterende kavels in fase 1 is nog niet alles uitgegeven maar er lopen gesprekken met een aantal partijen. De verwachting is wel dat iedereen medio volgend jaar gestart is met de bouw.

Maarten Burggraaf, wethouder economie gemeente Dordrecht: “De interesse is groot, en dat komt mede door de goede ligging en bereikbaarheid van het park maar ook door het duurzame karakter en het goede vestigingsklimaat hier in de regio.
Doordat fase 1 al zover is, kunnen de voorbereidende gesprekken voor fase twee en drie ook op korte termijn plaatsvinden.”

Alle nieuwe bedrijven voldoen aan het criterium dat ze minimaal 30 arbeidsplaatsen per hectare bieden. In totaal levert het terrein minimaal 1400 arbeidsplaatsen op. Burggraaf: ”De coronacrisis is voor veel mensen een zware tijd, juist daarom ben ik blij dat we hier door kunnen bouwen aan een bedrijventerrein dat veel nieuwe banen oplevert.”

https://distriparkdordrecht.nl/

 

DistriPark Dordrecht Regionale Gebiedsontwikkeling
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline